Food Network

Kristen Stewart älskar Food Network


I en nygjord intervju med Vouge delade Kristen Stewart med sig av några intressanta godbitar: Twilight-stjärnan tycker om att spela golf och gitarr, hon läser Anna Karenina och hennes nys hobby är matlagning. Det senaste så mycket att hon är känd för att titta på Food Network med sin speciella "koncentrationsmin" i ansiktet.
"Jag är en sådan tönt," berättar hon för Vouge. Stewart gjorde mer än att prata om sin hobby, hon förberedde lunch inför intervjun: tortillasoppa med olika små tillbehör, och smörgåsar med fläskkött. Du kan själv göra Kristen Stewart tortillasoppa - hon delade med sig av receptet till Vouge - dock kanske du vill hoppa över vitlöken om du lagar för, ni vet, odödliga vänner.

Men sluta inte vid soppan; fick i ordning en helt Twilight-inspirerad meny (att servera efter mörkrets inbrott, såklart).

Se Food Networks matförslag här.


Källa

Skrivet och översatt av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar