Intervju med tidningen "Creme"


K-Stew pratar Breaking Dawn


Anledning #1344 varför det nya året, 2011, kommer att bli fantastiskt: senare det här året kommer The Twilight Saga Part 1 på bio! Inspelningen pågår nu för fullt för båda filmerna och för att klara oss fram till november (som är dess nuvarande releasedatum) finns alla de tre tidigare filmerna ute på DVD! Japp, Eclipse (vår personliga favorit) kom på DVD förra månaden... Twilight maraton någon? Vi tyckte att det var hög tid att kolla in med Kristen Stewart för att höra om alla hennes upplevelser från att filmna Eclipse och vad vi kan förvänta oss från Breaking Dawn... Åh, och vi försökte att få svaret om Rob...

Creme: Varför skulle du rekomendera någon att se Eclipse?
KS: Jag menar, om du är ett fan av böckerna behöver jag uppenbarligen inte ge dig några ledtrådar eller anledning varför du borde gå och se filmen, men för någon som inte har det känner jag faktiskt att de här filmerna klarar sig själv. Det är mycket bakgrundshistoria i var och en av dem så du behöver inte se de andra för att förstå den här. I det fallet tycker jag att det är ett mer mogen utseende på samma dynamik. Kärlekstriangeln är definitivt på sin höjd och det når en slutsats likaså. Det slutar här och det har byggts upp genom hela serien. Den har även mer action än de andra filmerna bara på grund av handlingen och vi har olika vampyrer och alla försöker att döda Bella igen men det är fler personen och alla strider och grejer. För icke-Twilightfans är det absolut en mer dynamisk film tror jag.

Creme: Är det någon scen i Breaking Dawn du hoppas kommer med i filmen?
KS: Det är en miljon och vi har inte ens filmat den än! Jag kan inte vänta på att gifta mig och få ett barn. Det är allt det där.

Creme: Vilken designer skulle du älska att se Bellas bröllopsklänning designad av? Om du kunde drömma hur skulle den då se ut?
KS: Tja, Stephenie [Meyer] bestämmer helt om det. Jag är säker på att hon har väldigt specifika idéer. Jag har inte riktigt tänkt på det. Men jag känner att Bella skulle definitivt vilja ha något riktigt klassisk och väldigt enkelt, men även vackert. Jag har ingen idé i fråga om designers...

Creme: Det har varit så mycket spekulation om dig och Robert Pattinson. Tror du all den här spekulationen kommer att fortsätta till seriens slut och då kommer folk äntligen att veta det ena eller det andra?

Läs resten av den här exklusiva intervjun, där Kristen pratar om att spela in Breaking Dawn, kysscener med Rob och Taylor och mer i det senaste numret av tidningen Creme!


Källa

Skrivet och översatt av: Jossan

Tid: 20:56:42
Datum: 2011-01-08
Anonym
Kristen kommer att vara på framsidan av februari nummret av vouge :)
Tid: 21:01:10
Datum: 2011-01-08
Emma
Detta är en gammal intervju, känner igen den från deras Eclipse promotion, tror de gjorde en tv intervju med screen crave. Trion gjorde intervjuerna enskilt, kristen gjorde ett jätte bra jobb, en av hennes bäst intervjuer ( om någon vill se, sök på kristen och screen crave) Och hon är verkligen jätte söt i denna intervju..



Vet ni vad som vore kul, skulle ha en tävling där alla får länka vad de tycker är deras favorit intervju med kristen. Och sen får man rösta fram en vinnare intervju..?
Tid: 23:35:37
Datum: 2011-01-08
Lilly
Emma: backar upp dig på den idén! ;D tycker också att det skulle vara jättekul!
Tid: 00:28:47
Datum: 2011-01-09
Jossan - kristens.se
Emma: & Lilly: Tänker ni er textintervjuer eller videointervjuer då? Blir rätt stor skillnad ändå. ;)
Tid: 08:58:56
Datum: 2011-01-09
Emma
Jossan, jag tänkte video intervjuer..



Man skulle kanske kunna länka sin favorit videoinervju till er, ni lägger upp videorna här på bloggen, och sen får man rösta fram en vinnare..?
Tid: 10:00:42
Datum: 2011-01-09
Emma
Det är bara min åsikt, att de skulle va kul med videointervjuer, men vad tycker ni?
Tid: 13:18:31
Datum: 2011-01-09
anonym
Kommer ni översätta resten när tidningen kommer ut? (:
Tid: 19:05:20
Datum: 2011-01-09
Lilly
Jossan: tänkte också på videointervjuer :D
Tid: 22:26:26
Datum: 2011-01-09
Eliza
Emma, låter som en rolig tävling, jag är helt klart på. Tycker nog också de vore bäst med videointervjuer
Tid: 22:30:45
Datum: 2011-01-09
Josefina
De vore jätte kul med en sådan tävling, kan vi inte ha de?



Tid: 22:42:26
Datum: 2011-01-09
Jossan - kristens.se
Ska försöka att hinna med att fixa det i veckan :)
Tid: 23:12:21
Datum: 2011-01-09
Eliza
Va kul =)
Tid: 10:40:23
Datum: 2011-01-10
Lina
Vaa kul med sådan tävling =), då kanske man upptäcker videor som man inte sett innan... Roligt initiativ av dig Emma
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar