Kristen ska inte på Golden Globes

Kristen Stewart förväntas inte på Golden Globes


Det ser inte ut som om Kristen Stewart kommer att ansluta sig till Robert Pattinson på Golden Globes. När Gossip Cop frågade om Stewart skulle befinna sig där, berättade en eventarrangör för oss att, "Inte vad vi har hört." Någon representant för Stewart svarar inte på några samtal.

Pattinson kommer att presentera på ceremonin, tillsammans med Matt Damon, Jennifer Lopez, Sandra Bullock, Bruce Willis, Leighton Meester, Jimmy Fallon och en mängd andra stjärnor.
Ceremonin kommer att sändas live från Beverly Hilton Hotel på NBC på söndag, 16 januari.

Notera: Saker tenderar att ändras ju närmare datumet för galan det blir, om det blir så, kommer Gossip Cop att uppdatera så fort vi får reda på det.


Det går en del rykten om att Kristen istället kommer att närvara på Oscarsgalan som äger rum i februari. Något officiellt om detta vet vi inte, så hittills kan vi bara hoppas. Vi meddelar självklart här på KristenS när vi har mer information!


Källa 1 
Källa 2

Skrivet och översatt av: Jossan
Tid: 15:16:19
Datum: 2011-01-12
Kimberly! :D
Kommer det livestreamas?
Tid: 15:32:40
Datum: 2011-01-12
Jossan - kristens.se
Kimberly: Det kommer det säkert. Eftersom Kristen inte ska dit kommer dock inte vi att lägga upp några länkar här. Du går googla själv på NBC-livestreams. Jag själv kommer inte att sitta uppe eftersom jag har skola dagen efter och det känns inte värt det om inte Kristen ska dit.
Tid: 18:19:13
Datum: 2011-01-12
Emma
Kimberly, kolla på en Robert pattinson blogg de kommer säkert lägg upp länkar till livestreamingen..



Man vet ju inte säkert om kristen kommer att närvara eller inte, jag hoppas fortfarande. Robert skulle ju inte heller vara med PCA, man fick reda på att han skulle närvara 1 dag innan showen, Så jag hoppas fortfarande på att de kristen på galen.. =)
Tid: 19:24:11
Datum: 2011-01-12
Lilly
hoppas att det ändrar sig i slutet och att hon kommer vara med :) annars hoppas jag verkligen att hon dyker upp vid osarsgalan :D
Tid: 20:35:20
Datum: 2011-01-12
Eliza
När är Oscars galan? Någon som vet..
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar