Kristen Stewart spoilar Breaking Dawn på PCA


Kristen Stewart berättar Breaking Dawn detaljer: "Jag var en vampyr den här morgonen"


Vi spenderade den första en och en halv timmen av kvällens People's Choice Awards undrandes var i all världen Robert Pattinson, Kristen Stewart och Taylor Lautner var, men Kristen gav oss vårat svar när hon accepterade priset för Favorite Movie Actress på scen. Trots allt, Twilight-treenigheten tänkte inte låta någon larvig grej som inspelningen av Breaking Dawn i Baton Rouge komma i vägen för att medverka på PCA. De tre hoppade på ett privatplan på kvällen bara för att lyckas komma till LA i tid! Det är hängivenhet!

Men vilken scen spelade de faktiskt in? Tja, Kristen erkände att hon "var en vampyr den här morgonen", så det säger i princip allt. Med MTV News redaktör Katie Byrnes ord: "Spoiler alert!"

Det verkar som om filmningen har förflytit ganska snabbt i Baton Rouge, eftersom för mindre än en månad sen skulle Bella och Edward på sin smekmånad på Isle Esme. (Dock kan de filma i o-ordning.) Men var du lite förvånad att Kristen den stora vridningen i Breaking Dawn: part 1 på allmän TV? Eller tycker du att alla som skulle bry sig om serien reda vet att Bella blir en vampyr?

Källa

Skrivet och översatt av: Jossan
Tid: 18:07:20
Datum: 2011-01-06
Katte
Faktiskt så har majoriteten av de jag känner till och sett inte läst böckerna bara sett filmerna, men även om man inte Visste att hon skulle bli vampyr tror jag de flesta gissat sig till det ändå, eller hört det från alla som faktiskt läst böckerna :) De spelar garanterat in i oordning vet inte en enda film som spelats in i ordning någon gång:P Sen spelar de kanske in BD 2 samtidigt precis som hela HP7 spelades in samtidigt :)
Tid: 19:10:53
Datum: 2011-01-06
Bäret
tre frågor; sändes PCA på svensk tv? vilken kanal? och kommer det att gå i repris? skulle bli jätteglad om jag fick svar så plz, plz,plz!!! :P
Tid: 19:24:32
Datum: 2011-01-06
Emma
Sv Katte: De spelar in hela BD samtidigt och så de spelar in alla scenerna på en plats innan de förflyttar sig vidare!
Tid: 19:32:55
Datum: 2011-01-06
Jossan - kristens.se
Bäret: Nej. I USA sändes det på CBS däremot. Vet inte om det kommer någon repris, men inte i Sverige i alla fall.
Tid: 23:07:10
Datum: 2011-01-06
L
tror ungefär alla vet att hon blir vampyr och dem som inte bryr sig så mkt kanske inte direkt kollar vidare på kanalen.



ps.ni har en jätte fin hemsida med massa inlägg that is great .!
Tid: 01:20:37
Datum: 2011-01-07
Lilly
De som verkligen gillar twilight, de riktiga fansen borde veta om det nu så det borde inte vara någon spoiler om du frågar mig :)
Tid: 16:58:54
Datum: 2011-01-07
Bäret
Jossan; Jaha, okej tack för svaren i alla fall! :)
Tid: 15:21:46
Datum: 2011-02-19
Fanny
Hej! Vet du om man kommer få se Bella som vampyr i breaking dawn part 1, eller måste man vänta tills breaking dawn part 2 för att se henne som vampyr.. Tacksam för svar ;)
Tid: 15:38:26
Datum: 2011-02-19
Jossan - kristens.se
Fanny: Vad jag förstått så kommer första delen att sluta precis när Kristen/Bella öppnar ögonen och de är klarröda. Men jag är inte helt säker.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar