PCA - Videos

Kristen tal då hon vann Best Actress:


Kristen, Rob och Taylor tar emot pris för Best Movie och Best Drama Movie:



Fler videos kommer när vi får tillgång till det!

Skrivet av: Jossan
Tid: 05:12:50
Datum: 2011-01-06
Cissi
Tack för chatten! De tog hem best drama movie och best on screen team också!
Tid: 05:25:57
Datum: 2011-01-06
Kimberly! :D
Bra start på året !!!
Tid: 10:10:09
Datum: 2011-01-06
Louise.
inte direkt den bästa tiden just nu, hatet mot kristen har ökat, det är helt otroligt, folk tyckte kristen var elak mot rob igår eftersom hon inte visade igår på galan att de var tillsammans, och hon var taskigt för att hon inte tog hans hand igår. De är vad endel tycker på robsessed. Helt otroligt, igår skulle vara någon fantastiskt, att kristen vann och så händer detta. Vet inte om jag klara av denna twilight världen längre, de är bara för mycket.. (Förlåt om jag låter deppig)
Tid: 10:31:46
Datum: 2011-01-06
johanna
hon tog ju rob på knät iallafall och det gjorde hon inte med Taylor
Tid: 11:11:46
Datum: 2011-01-06
louise.
johanna, eller hur ,och rob hjälpte henne upp ur stolen med och höll om hennes rygg när de fick ställa sig upp och hälsa på fansen. Både två hjälpte henne. Spelar de någon roll vem som hjälper henne, de hela är så löjligt.. Jag tror även att hon inte såg hand hans, hon skulle aldrig medvetet dissa honom. Men de finns hatare där ute som vill starta upp krig, hatar verkligen detta..kristen vill bara inte vissa public att de är tillsammans, vi måste respektera de. vi vet ju att hon är kärleksfull mot honom privat..

Tid: 12:13:04
Datum: 2011-01-06
agnes
ååh va fin hon är _ perfekt. gulligt när taylor hjälpte henne upp på scen :)
Tid: 12:32:20
Datum: 2011-01-06
Lilly
Så typiskt en del fans av Twilight att de hatar Kristen och klagar på allt hon gör och inte gör... Men i vet alla att hon är kärleksfull mot Rob annars och att de som skriver såna saker egentligen bara är avundsjuka men fattar det inte alls själva. Man får helt enkellt bara skita i det och fortsätta älska Kristen och alla de andra <3 ;D
Tid: 12:38:01
Datum: 2011-01-06
Jossan - kristens.se
Louise, Johanna och Lilly: Känner att jag måste dela med mig av den här länken [ http://fortheloveofrobsten.tumblr.com/post/2619742323/this-part-this-little-hand-graze-this-makes-me ]. Det som är skrivet riktigt bra och det är precis så man vill uttrycka sig. :)
Tid: 13:39:12
Datum: 2011-01-06
Louise
Tack Lilly, du har så rätt, hatare kommer alltid att klaga på kristen vad än hon gör, om hon visat att de var tillsammans, så skulle hatarna klaga på de och säga att de var PR, och nu klarar de för att hon inte gör de, för de är taskigt mot rob, de är aldrig nöjd. De måste seriöst skaffa ett liv. kristen and rob gör vad de vill, och jag tyckte de var söta mot varandra, och är alltid tillsammans, de var ju jätte söta tillsammans in London. Och taylor och hon är bara vänner, kan inte fatta att folk inte låter henne ha vänner..
Tid: 13:42:21
Datum: 2011-01-06
Eliza
Tack jossan för att du skicka den länken, den förklarar de riktigt bra. Och efter tittat på clipet, så kan du se att hon inte ser att han försöker ta hennes hand..
Tid: 17:53:30
Datum: 2011-01-06
Lilly
Louise: ja jag tycker okcså de var söta mot varandra och det är ju knappast så att Rob tar illa upp av att Kristen "inte visar att de är ett par" det är väll antagligen något de beslutat tillsamans att inte visa det särskilt öppet. Men även de som har bekräftat att de är ett par (alltså andra kändisar) sitter ju inte direkt och kysser varandra och kollar på varandra hela tiden heller...
Tid: 17:57:24
Datum: 2011-01-06
Lilly
jossan: kollade på länken, håller med dig det beskrev väldigt bra :) det är verkligen synd att de inte kan visa öppet att de är ett par. Jag menar om de gör det så kommer bara fans och papparazzi vilja ha mer och mer hela tiden (som Kristen en gång sa) och de kommer inte få något privatliv alls.
Tid: 17:59:37
Datum: 2011-01-06
Katte
Hmm förstår inte varför folk bryr sig så hårt om hur de visar deras förhållande det är väl deras ensak alla andra borde skit i det :)
Tid: 19:02:34
Datum: 2011-01-06
Louise
Jag hoppas bara inte rob blev avundsjuk för att hon höll taylor på scenen,!! Men han är ju inget barn, så de borde han ju inte bli. jag tror att de tillsammans har bestämt att inte visa att de inte är ett par när de jobbar.

Lite tråkigt, men förstår verkligen samtidigt, de är som scharlett johansson and ryan Reynolds. Tror att rob tycker de är lite jobbigt, han vill ju visa upp sin kära flickvän, tråkigt att de ska behöva vara så här, men om de inte gör så här kommer de aldrig få något privatliv..Och vi vet ju att de är väldigt kärleksfulla på fridtiden, de vara så gulliga på nyår. Tror ni att kristen var sur på rob igår? fick en liten känsla av att de kanske varit något litet små bråk mellan dem..
Tid: 19:12:00
Datum: 2011-01-06
Jossan - kristens.se
Louise: Jag tror inte att Kristen var sur, jag tror bara att hon var nervös för hur hon skulle bete sig. Är är väldigt medveten om hur analyserad varje liten rörelse hon och Rob gör blir så jag tror hon liksom själv överanalyserade sitt eget beteende.
Tid: 09:36:58
Datum: 2011-01-09
louise
Jossan: Jag tror du har absolut rätt, hon var säkert jätte nervös, vi vet ju alla att hon inte riktigt gillar dessa awards, hon blir så nervös. Och jag skulle också bli nervös om jag stod på en scen inför en million människor och skulle hålla tal. Jag tror hon blev nervös och visste inte riktigt hur hon skulle betee sig, för hon visste millioner människor anylerade hon och hennes beteende.. tack för ditt svar
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar