The Playlists 100 mest förväntade filmer 2011


The Playlists 100 mest förväntade filmer 2011 - Del 1

On the Road - regissör Walter Salles

Synopsis: En bearbetning av det ikoniska Beat Generation boken som följer Dean Moriarty och Sal Paradise på en resa genom Nordamerikas landskap på jakt efter självkännedom och upplevelser.
Vad du behöver veta: Efter år i utvecklinghelvetet blir Jack Kerouacs ikoniska novell äntligen artigt behandlad på vita duken av större delen av teamet bakom 2004-roadfilmen The Motorcycle Diaries som inkluderar regissören Walter Salles, manusförfattarn Jose Rivera, DP Eric Gautier, scenografen Carlos Conti och kompositören Gustavo Santaolalla. Huvudrollerna Moriarty och Paradise - baserade på Neal Cassady och Kerouac själv - fylls ut av duetten Garrett Hedlund och Sam Riley som får sällskap av ett fenomenalt cast som skryter med Kristen Stewart, Viggo Mortensen, Amy Adams, Kirsten Dunst, Tom Sturridge, Steve Buscemi, Terrence Howard, Alice Braga och Elisabeth Moss. Tidigt svartvitt material från produktionen indikerar på filmens estetiska stil, något Salles tidigare har beskrivit som ett måste för Kerouacs bok.
Release: Höst 2011 (vi antar åtminstone det)

Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar