Angående Kristens mammas Facebook-sida

Vi har fått en del "tips" om det här den senaste tiden, så det är nog lika bra att vi tar upp det.

Facebook finns det en Gilla-sida vid namn Jules Mann-Stewart - Artist som ska vara Kristens mamma. Där kan man hitta bilder som bland annat ska föreställa Kristen som bebis. Varken Kristen eller hennes mamma har någonsin nämnt sidan, och eftersom vi inte vet säkert så har vi inte lagt upp något från den och det tänker vi inte heller göra innan vi vet.

Tänk på att Kristen är väldigt mån om sitt privatliv. Det vet vi allihopa. Jag tycker att det verkar lite konstigt att hon skulle tycka det var okej att hennes mamma publicerar privata bebisfoton på henne på internet. De bilderna kan egentligen föreställa vem som helst, det vet vi inte.

Även en del bilder som de skriver är från webkameran på deras laptop är upplagda. Bilderna ser nya ut, men de antingen är bilderna svartvita och man ser inte hela hennes ansikte eller så är de deformerade på något sätt. Det finns mycket folk som är duktiga på Photoshop, så tänk på det. Användaren har också lagt upp texter/meddelanden som ska vara skrivna av Kristen.

Självklart kan sidan vara äkta. Men innan vi vet något officiellt tänker vi inte lägga upp något därifrån.

Skrivet av: Jossan
Tid: 20:30:04
Datum: 2011-07-01
Emilia
det finns ju redan en chatt, men det skulle ju vara kul om det fanns en chatt liksom hela tiden på startsidan, liksom det försvinner inte om man går in på något särskilt! jag är ganska dålig på att förklara men typ som på facebook, den är alltid där o så kan man skriva med dom som är inne ;D aja, den nya designen är iaf skit snygg! :D
Tid: 20:46:23
Datum: 2011-07-01
Alice
Tror inte att det är Kristens mamma... Men man vet ju inte..
Tid: 21:09:16
Datum: 2011-07-01
Jossan - kristens.se
Emilia: Fixat!
Tid: 22:50:00
Datum: 2011-07-01
mathilda
Tror verkligen inte att den är sann. & Jag tror knappast att Kristen skulle låta sin mamma lägga ut bilder på henne osv. eftersom hon är så mån om sitt privatliv, precis som du skrev.

Dock kan man ju aldrig veta men.
Tid: 08:44:50
Datum: 2011-07-02
Emilia
Asså?? Haha, Gud va duktig du är! ;o trodde verkligen inte att det skulle gå o fixa sådär! :D tack!
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar