Comic-Con: "Breaking Dawn" & "Snow White"


Idag mellan 20:15 - 21:15 (svensk tid) har Summit sin Breaking Dawn-panel på Comic-Con. Det har fortfarande inte bekräftats vilka skådespelare som kommer att sitta med i panelen med det är nog ändå säkert att säga att vi kan räkna med Kristen. Regissören Bill Condon kommer definitivt vara på plats, och Taylor Lautner och Kellan Lutz ska till konventionen för andra projekt så de kommer troligen även medverka under den här panelen. Mer än så vet vi inte än. Läs mer.


På lördag mellan 00:30 - 01:15 (svensk tid, natten lördag-söndag) kommer Kristen helt säkert att sitta med i Universal Pictures panel för Snow White and the Huntsman. Bekräftade utöver henne är skådespelarna Chris Hemsworth, Charlize Theron och Sam Claflin, och även regissören Rupert Sanders, samt producenterna Palak Patel och Joe Roth. Läs mer.


Vi kommer försöka rapportera med bilder, klipp och information så effektivt vi bara kan under de här dagarna. För den allra snabbaste uppdateringen; håll koll via vår twitter.

Observera att inget från konventionen TV-sänds (det är inte ett sådant typ av event) men det brukar inte ta speciellt lång tid innan klipp dyker upp online och då lägger vi självklart upp dem på bloggen.

Missa heller inte MTVs livesända castintervjuer senare ikväll, läs mer.

Orginalbild: Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Bild redigerad av: Jossan - Vid användning länka och ge cred till kristens.se
Tid: 10:52:05
Datum: 2011-07-21
Johanna
Kommer inte Robert Pattinson?:(
Tid: 10:52:32
Datum: 2011-07-21
Bella
Ashley Greene kommer medverka under BD-panelen, hon twittrade om det för någon timme sen. :)



http://twitter.com/#!/AshleyMGreene/status/93921944826687488
Tid: 13:16:37
Datum: 2011-07-21
Jossan - kristens.se
Johanna: "Det har fortfarande inte bekräftats vilka skådespelare som kommer att sitta med i panelen." Alltså vet vi inte, Summit vill hålla det hemligt. Kristen, Taylor och Kellan ska till Comic-Con för andra projekt så det är därför de antagligen också ska till BD-panelen. Men inget är SÄKERT.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar