Kristen S lägger ner

Bloggen kommer i och med det här inlägget att läggas ner. Det är riktigt tråkigt att vi till slut behöver skriva det här inlägget. Ni läsare har säkert märkt av att uppdateringen bara har blivit sämre och sämre. Det beror på att vi tre bloggare helt enkelt inte har tid längre, mest på grund av skolan, men att vi också tappat lusten för att fortsätta.

Vi har funderat på att ta in flera nya personer som kan ta över bloggen, men det känns inte rätt eftersom det inte skulle vara samma sak. Då är det bättre att ni som är intresserade istället skapar en helt ny, egen blogg om Kristen.

Jossan:

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Den här bloggen har varit en del av mitt liv i över 2 år nu. Men jag har känt sedan ganska länge tillbaka att jag inte vill fortsätta. Ofta har jag känt att jag varit "tvungen" att dra mig hem från skolan eller sitta uppe sent på kvällarna för att hålla sidan uppdaterad. Bara för att hålla andra nöjda, när jag från början skapade bloggen för min egen skull, som en kul grej. I slutet bloggade jag inte för min skull längre och enligt mig förlorade jag tid på att göra något jag inte tyckte var kul längre.

Men trots detta så ångrar jag inte ett dugg att jag skapade den här bloggen. Det har varit underbart att få lära känna både mina "bloggkollegor" och er läsare! I slutändan är det Hanna, Olivia (och Eve) samt ni som har gjort det värt det! Jag kommer självklart att stötta Kristen lika mycket som förut. Tiden finns bara inte till för att skriva om henne på det här sättet när jag går andra året på gymnasiet.

Jag ska undvika att det här blir alldeles för långt eftersom Hanna och Olivia också ska få plats. Vad jag vill säga är tack. Tack för att ni besökt bloggen, och tack för att ni stöttat oss så mycket som ni gjort. Tack för de här åren!


Hanna:

Ja, jag kan börja med att det känns väldigt sorligt att det här är det sista inlägget jag skriver här på Kristen S. Som Jossan skrev så har bloggen vart en del av mitt liv i nästan 2 år och jag har lagt ner väldigt mycket tid på att blogga. Tid som kanske inte fanns men ville göra er läsare glada och nöjda. Men nu känner jag att min tid inte räcker till längre har börjat satsa mer på mina hästar och skolan tar den tid den tar.

Nu det sista halvåret har jag tappat lusten att blogga det känns som jag är färdig här och det känns som vi har nått toppen och inte kan komma längre med bloggen. Från nästa ingenting har Kristen S blivit Sveriges största blogg om henne. Jag är väldigt stolt över mig, Jossan, Olivia och (Eve) som har lyckats så här bra! Men jag är så glad över er alla som läser bloggen och som har gjort det alla dom här åren! 

Jag vill tacka till alla er ni har betytt väldigt mycket för mig! Ett speciellt tack till Jossan som gav mig den här chansen att blogga på Kristen S! TACK.


Olivia:

Jag vill först och främst tacka Jossan och Hanna som gav mig chansen att bli en av bloggarna här på Kristen S. När jag fick beskedet sprang jag runt och näst intill skrek i huset av lycka. Så tack till Jossan och Hanna!

Ni läsare har också betytt mycket för mig, alla fina kommentarer och era tips har gjort så att det blivit roligare att blogga. Tyvärr tar skolan väldigt mycket tid och jag prioterar andra saker framför bloggning och Kristen just nu. Precis som Jossan skrev, kommer jag ändå stötta Kristen minst lika mycket, även om jag inte bloggar.

Peace out loved ones. Jag önskar er all lycka (gud, vad cheesy, men jag menar det faktiskt). Tänk på att följa era drömmar, ni kan precis som Kristen lyckas!


Domännamnet kristens.se kommer att gå över till kristens.blogg.se i oktober 2012. Bloggen kommer inte att tas bort, så ni kan fortfarande besöka den och titta tillbaka i arkivet. Vår twitter kommer dock att raderas.

Har du länkbyte/top affiliate med bloggen är det okej att ta bort din länk. Snälla, undvik kommentarer med reklam för din blogg och liknande i det här inlägget. Efter ett tag kommer jag gå in och avaktivera möjligheten att kommentera det här inlägget för att slippa sånt. Kommentarsfunktion avaktiverad.

Än en gång, tack för den här tiden!

Skrivet av: Jossan, Hanna & Olivia

"Breaking Dawn" DVD-bloopers - födselscenen

Klippet innehåller spoilers om du vill vänta på DVD:n.


Skrivet av: Jossan

Tillbaka i Los Angeles - 1 feb

Igår landade Kristen i Los Angeles igen efter att ha spenderat några dagar i Paris för ett photoshoot med Vanity Fair.
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 010212

Teen Choice Awards den 9 augusti 2009.


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

#27 på Ask Men's lista 'Top 99 women of 2012'


Ask Men har placerat Kristen som #27 på deras lista Top 99 women of 2012. Läs motiveringen nedan.

Why is Kristen Stewart no. 27?

While Kristen Stewart has a particularly rabid following for such a young actress, we're guessing (hoping?) you don't consider yourself a Twi-hard. Still, just because you're not a Stephenie Meyer disciple doesn't mean you can't still be a fan of Twilight's leading lady. A reluctant star who seems genuinely bothered by all the attention she's received as Robert Pattinson's love interest (both onscreen and off), Stewart has an edge to her that most other tween favorites don't. And maybe it's that hard-to-get attitude that makes us like her so much. Regardless, forget Edward and Jacob - consider us Team Bella. Is that an option?


Se hela listan här.

Källa

Skrivet av: Jossan
© 2011 | Kristen S | kristens.se | kristenstewart.bloggplatsen.se | Blogg Esse [blogg.se] | Online just nu []
Snabbnavigering | Info | Affiliate | FAQ | Till toppen