Kenza tävlar ut 4 VIP-biljetter

Det är massor av tävlingar som pågår just nu. Jag kommer att sammanfatta alla i ett inlägg sen så att det blir lättare att hitta rätt!

Kenza, som driver en av Sveriges största bloggar, tävlar nu i samarbete med MTV ut 4 stycken VIP-biljetter till fan-eventet på Hovet den 21 juni. Det blir två vinnare som får 2 biljetter var.

Så här skriver hon:
Vill du vinna? 2 vinnare får ta med sig varsin kompis och de med bäst motivering vinner.  Tävlingen avslutas den 11 juni kl. 12.00 och vinnarna kontaktas senast den 18 juni per telefon eller mail.

Läs mer nedan eller på kenzas.se.



Skrivet av: Jossan
Tid: 19:14:11
Datum: 2010-06-09
Jeanette
ok, tack för tipset! Jag kan passa på att tipsa dig om att jag har 2 tävlingar just nu i bloggen där man bl.a. kan vinna en valfri bikini. Räcker med en kommentar, så var gärna med! Du hitter dem under fliken tävlingar till vänster i bloggen.



Ha en fortsatt trevlig kväll!
Tid: 23:06:25
Datum: 2010-06-09
kajsa
tillhör det som kenza har skrivit om, det där man ska ta på sig sin bästa twilight outfit? för när man går in på hennes blogg och klickar på länken så kommer man bara till det där man kan vinna att träffa kristen och taylor. Det står ingenting om att man kan vinna bara VIP - biljetter? :)
Tid: 23:19:23
Datum: 2010-06-09
Jossan
Kajsa: Man tävlar på hennes blogg. Skriv motiveringen i kommentarsfältet. Länken hon la ut är till den annan tävlingen bara.
Tid: 23:56:50
Datum: 2010-06-09
kajsa
jaha :P haha okej tack :)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar