Tider, livebloggning och info om "SWATH" på Comic-Con

Idag är det dags för den andra dagen för Kristen på Comic-Con. Den här gången ska hon sitta med i panelen för Snow White and the Huntsman tillsammans med bland andra regissören Rupert Sanders och sina costars i filmen. Panelen pågår i 45 minuter, men frågedelen upptar endast 15 minuter av den tiden. Läs mer.

Eftersom inspelningen inte startat än kommer de inte kunna visa några klipp eller trailers. Men producenten Palak Patel har via sin twitter berättat att de kommer att avslöja den officiella skådespelarlistan, vilket kan vara bra eftersom det har blivit en hel del förvirring kring dvärgarna.

Vågar man hoppas på att de kommer visa de första bilderna på skådespelarna som sina karaktärer? (Jag vet inte om någon sådan fotografering har gjorts, men drömma kan man alltid.) Eller kanske någon ny poster? Förhoppningsvis någon typ av överraskning i alla fall!

Tider & livebloggning:


Panelen pågår mellan 00:30 - 01:15 (svensk tid, natten lör - sön).

Det finns ingen livestream, men följ genom livebloggning:
MovieViral
- MovieLine
- HeyUGuys
- ComingSoon

Fungerar ingen av länkarna så hänvisar vi till chatten.


Källor: ett, två, tre, fyra
Orginalbilder: ett, två

Skrivet av: Jossan
Bild redigerad av: Jossan - Vid användning länka och ge cred till kristens.se
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar