Tjejer med mod: våra grymma favorithjältinnor 2010

Tjejer med mod: våra grymma favorithjältinnor 2010


Rambo? Avlägsen historia. Jason Bourne? Såååå 2008. Glöm alla grabbiga hjältar från igår; dessa dagar är namnen i spelet på kvinnor som kickar-ass. Det här årets filmer var det vanligt med smarta, sexiga, super-självsäkra damer som är tuffa, spelar hårt och slåss orent... och så självklart, glatt mördar de olycksdrabbade människorna som kommer i deras väg.

När vi tittar tillbaka på 12 månader av fina kvinnliga huvudroller, skulle 2010 års ihopsamling inte vara komplett utan en nedräkningslista på årets mest ass-kicking kvinnor. Från legitima superhjältar till interlektuella tungviktare till hämndlystna offer, det är ingen tvekan på att de här framträdandena bar på en rejäl dos med girl-power.



4. Kristen Stewart i The Runaways

Låt oss vara realistiska: Inte alla av Kristen Stewarts roller är, öh, starka kvinnliga huvudroller. (*Host* Bella Swan är en gnällspik *host*.) Men hennes förvandling som den riktiga rockaren Joan Jett i musikal-biopicen The Runaways var så grym, att allt var förlåtet.


Hela listan här.

Källa
Bildkälla

Skrivet och översatt av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar