Kristen på Teen Choice Awards?


Vi har fått en hel del frågor om Teen Choice Awards, om Kristen kommer att närvara. Vi har tyvärr ingen information om detta. Hittills har vi inte hört någonstans att Kris kommer att vara där. Hon kommer antagligen att ha fullt upp med inspelningen av On the Road, men det är ju bara en dag så vi får hoppas att hon kan få lite ledigt. Man vet ju aldrig!
Rösta i Teen Choice Awards här.

Skrivet av: Jossan
Tid: 21:45:02
Datum: 2010-07-28
amanda
Det har ju blivit bekräftat att hon ska vara där...
Tid: 22:06:10
Datum: 2010-07-28
Jossan
Amanda: Var har du läst det? Har du en länk? Jag har bara hört att Rob och Ashley Greene är bekräftade.
Tid: 01:40:24
Datum: 2010-07-29
amanda
Du vet E? Eonline som har intervjuat Kristen flera gånger. Iaf deras tv program Enews som går på tv i USA sa alla kändisar som skulle gå och då var Kristen med, Taylor också. Men man kan inte veta säkert eftersom det inte kom direkt från teen choice awards som när Ashley och Rob bekräftades.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar