Rob och Kristen lämnar Sam's concert

Igår sågs Robert och Kristen tillsammans på Hotel Café i Los Angeles för att kolla på när Sam Bradley (en god vän till Robert) uppträdde.



  

Bildkälla

Skrivet av: Hanna
Tid: 20:12:26
Datum: 2010-07-07
Jenny
ÄR Rob and kristen ihop? man hör ju saker hitt och ditt, så man undrar ju vad som är sant.

KRAM
Tid: 23:10:21
Datum: 2010-07-07
Hanna
Jenny: Det är så att David slade har bekräftat att dom är tillsammans och andra twilight cast. Men Kristen eller Rob har inte sagt något om det. Och om (jag) ska tro det så vill jag höra det från dom. Men det kan också vara ett PR trick många hollywood kändisar brukar ju göra sånt. Men jag vet inte? Kristen säger ju att hon aldrig kommer prata om sina relationer.Och alla dom här Amerikanska sidorna tror 100% på att dom är tillsammans. Just nu så får man tro vad man vill om det :)Men vi får se vad som händer sen! :)

KRAM Hanna
Tid: 23:14:31
Datum: 2010-07-07
Rosa
Kristen har sagt att,att vara känd är som att bli våldtagen.Och hennes t-shirt bevisar att hon menade det.Ser ni vad det är på t-shirten>??? Så Konstigt!

trodde att hon var ledsen över hennes ord val,håller ni med mig?
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar