The Runaways kommer inte på bio i Sverige



På SF.se kan man se att The Runaways inte står med på listan under kommande filmer. På sffilm.se stod det för flera månader sedan att filmen skulle ha biopremiär här i Sverige den 13 augusti. Efter att ha skickat iväg ett mail till SF och frågat hur det stod till fick jag det här svaret:

Tyvärr har vårt systerbolag SF Film valt att dra in The Runaways, så den kommer tyvärr inte visas på våra biografer.

Det betyder alltså att The Runaways inte kommer att visas på några SF-biografer i Sverige. Riktigt tråkigt! Om man har en biograf i närheten där man bor, som inte ägs av SF, så tjata där om att de ska visa TR.

Filmen kommer ut på DVD i USA om en vecka (20/7). Ett alternativ är att beställa från en amerikansk hemsida (eller att köpa den på plats om man har en resa inplanerad). På CDON och Discshop kan man bevaka filmen, men det är inte helt säkert att den får ett releasedatum. Vi kommer såklart att meddela här om filmen släpps i Sverige.

(Självklart kan man ladda ner filmen eller se den online på internet, men vi tänker inte förespråka det här på Kristen S eftersom det är olagligt.)

Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Tid: 15:05:14
Datum: 2010-07-13
amanda
riktigt dåligt. och jag som vill se den:(
Tid: 15:32:09
Datum: 2010-07-13
elin
Åååå vad arg jag blir;C men tur att jag har den på datan :)
Tid: 16:13:25
Datum: 2010-07-14
Anonym
oj. men jag har redan sett den! så tur! :D
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar