50 kommande book-till-film projekt

50 kommande book-till-film projekt


Böcker: De är precis som filmer, fast utan CGI (specialeffekter).
Så det är inte så konstigt att under det senaste årtiondet har Hollywood konstant vänt sig till böcker att ha som underlag till en del av deras bästa arbeten "To Kill a Mickingbird" till exempel, baserades på en bok, men "Gigli" inte gjorde det. Ser ni hur det fungerar?

Med det i åtanke, bestämde vi oss att sätta ihop en smygtitt på alla de coolaste böckerna som just nu håller på att bli större filmer. För dessa dagar, så är det bästa bibliotek du kan hitta är din lokala bio.


Med på den listan står självklart On the Road:

Medverkande: Kirsten Dunst, Garrett Hedlund, Kristen Stewart, Amy Adams, Viggo Mortensen
Status: Baserad på den klassiska beat-boken från 1951 av Jack Kerouac. 'On the Road' har planerats att bli film ett flertal gånger, men få av de produktionerna har haft det slags skådespel som den senaste versionen kan skryta med: Förutom stora namn som Viggo Mortensen, Amy Adams och Kristen Stewart, så hjälper kritikerfavoriterna Steve Buscemi, Elisabeth Moss och Terrence Howard till att spetsa till den fantastiska rollistan. Inspelningen planeras att vara klar i december, så den första trailern borde nå internet innan allt för lång tid har gått.
Premiärdatum/år: 2011



Texten är översatt av Jossan. Vid kopiering/användning länka till KristenS.

Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Tid: 16:33:50
Datum: 2010-11-24
Emma
Glöm inte att rösta på kristen på People choice awards, vi måste stödja henne genom att gå in och rösta många gånger varje dag. De gör jag..
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar