Fortsätt att rösta i Richard Attenborough Film Awards

Hjälp till med att få Kristen att vinna bästa skådespelerska i Richard Attenborough Film Awards. Kristen ligger fortfarande under med 41% mot Angelina Jolie som har 57%. Man måste vänta ett bra tag innan man kan rösta igen, men här finns flera länkar som alla går att använda! Kom igen nu!

Uppdaterat: Har du två olika webläsare (tex. Explorer, Firefox, Safari) på din dator kan du rösta på varje länk från båda webläsarna. Kristen behöver varje liten röst just nu.


Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Tid: 21:34:26
Datum: 2010-11-27
Märta
Ni har världens bästa blogg! Inte bara för att det är om Kstew, utan ni skriver så jäkla bra asså! Er blogg är en som jag läser och kollar mer än 1000 ggr per dag (seriöst) och ville bara säga att ni rockar! Sedan ville jag tipsa om en till video (team ROBSTEN!! :D) som det finns fyra av. Detta är trean, absolut den bästa. Ha en bra dag!



Länk: http://www.youtube.com/watch?v=CyvX1JytUx0
Tid: 23:16:55
Datum: 2010-11-27
elin
SV: du jag håller med dig helt klart bästa bloggen
Tid: 23:22:40
Datum: 2010-11-27
Jossan - kristens.se
Märta & Elin: Vad gulliga ni är. Tack! :D
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar