Möte med Kristen, Rob & Taylor

En reporter på E! Online såg Rob och Kristen på en restaurang i Los Angeles. Enligt källan spenderade de Thanksgiving i tillsammans i Los Angeles, detta var troligen i torsadags eller fredags. Sedan hade ett fan turen att träffat Kristen, Rob & Taylor i Louisiana, Baton Rouge. Det är oklart när det var, men i alla fall ganska nyligen.


Stort tack till Emma som klarade upp hur det (antagligen) ligger till.

Bild/källa

Skrivet av: Jossan
Tid: 17:58:09
Datum: 2010-11-30
Emma
Jag tror att det var så här:

En reporter på E! ska ha sett Rob & Kristen på en restaurang i Los Angeles (LA). Jag tror att det var i fredag, men kan ha fel :/ Enligt källan spenderade de alltså Thanksgiving i tillsammans i Los Angeles.

Sedan har de här fanet träffat Kristen, Rob & Taylor i Louisiana, Baton Rouge (LA, BR). Vet inte exakt vilket tillfälle men i alla fall nyligen.



Man kan lätt blanda ihop LA (Los Angeles) och LA (Louisiana) så det var nog därför det blev så förvirrat. LA står både för Los Angeles och Louisiana :)



Hoppas det hjälpte!
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar