Richard Attenborough Film Awards - Rösta

Fortsätt rösta på Kristen i Richard Attenborough Film Awards. Hon ligger fortfarande under och behöver varje röst! Klicka här för att se flera länkar för att rösta. Det går att rösta en gång från varje länk, sedan måste man vänta flera timmar. Men har ni flera webläsare på er dator så går det att rösta från allihopa.


Glöm inte bort att fortsätta rösta i People's Choice Awards också (länk i menyn). Inte många dagar kvar till röstningen är avslutad.

Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Tid: 22:15:36
Datum: 2010-11-30
Eliza
Tack för du la en ut ny länk, nu kan jag gå in och rösta, =). Nu gäller de bara att många röstar, så kristen vinner.
Tid: 22:59:42
Datum: 2010-11-30
Emma
Har precis läst på en annan twilight blogg att några "rob fans"( skulle dock inte kalla dem riktiga fans) har starta en kampagn och bla skrivit på deras IMDB sida och på twitter att man ska rösta på Angelina istället för kristen,(Richard Attenborough Film Award), så kristen inte ska vinna. Jag blir så arg när jag läser detta, hur elaka kan människor vara. De finns en del elaka "kristen haters" där ute, förstår verkligen inte varför. Detta är verkligen inte riktiga rob fans, de som verkligen är hans fans och bryr sig om honom, skulle aldrig starta något sådant mot hans flickvän. Så snälla gå in och rösta nu, vi kan inte låta "the haters" vinna.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar