Kristen Stewart-dag på TV1000 idag


Ni har väl inte glömt att det är en Kristen Stewart-dag på TV1000 idag? De kommer att visa fyra av hennes filmer på raken, och där medräknat New Moon som för första gången sänds på svensk TV.

16:00 What Just Happened
I den här filmen får vi följa Hollywood-producenten Ben, som är mitt uppe i tuffa förhandlingar med en stor distributör i hopp om att hans rulle ska kunna visas på filmfestivalen i Cannes om två veckor. Men han har fler problem som måste lösas...

18:00 Twilight
Bella Swan har alltid varit annorlunda och aldrig brytt sig om att passa in bland de trendiga och ytliga tjejerna på hennes gymnasieskola. När hennes mamma gifter om sig väljer Bella att flytta till sin pappa som bor i en sömnig liten stad. Hon har inga större förväntningar, men när hon träffar den gåtfulle Edward Cullen tar hennes liv en oväntad vändning.

20:00 New Moon
Bella repar sig från den vampyrattack som nästan kostade henne livet. För att få henne att rycka upp sig anordnar familjen Cullen ett födelsedagskalas på hennes 18-årsdag. Plötsligt skär sig Bella i fingret. När Cullenklanens nykomling Jasper känner vittringen av blod kan han inte motstå frestelsen, utan anfaller Bella. Familjen Cullen bestämmer att det vore säkrast för Bella och Edward och bäst för alla om de flyttade. Bella är förkrossad. Till att börja med drar hon sig undan från världen. Men så småningom vänder hon sig till Jacob och försöker få honom att fylla tomrummet som Edward lämnat. Men faran hon tidigare utsattes för är inte över... den har bara bytt skepnad.

22:10 The Cake Eaters 
Georgia är en 15-årig tjej med en ärftlig sjukdom. Hon bor i en småstad på landsbygden. En dag kränger hon skräp med sin mormor på en loppis. Där träffar hon Beagle, en blyg ganska mycket äldre kille, och blir stört förälskad. Hans pappa är den lokala slaktaren. Beagle har de senaste åren tagit hand om sin sjuka mamma. Allt medan hans pappa, slaktaren, och Georgias mormor har haft ett förhållande bakom hennes rygg.

Källa

Skrivet av: Jossan
Tid: 12:35:01
Datum: 2010-10-23
agnes
ååh när the cake eaters äntligen visas på en tvkanal i sverige så är det självklart på en kanal som jag inte har ;_;
Tid: 18:17:23
Datum: 2010-10-23
Johanna B
den första var Kristen med såååååååååå lite jag tyckte dem kunde visa Panic Room ist för den har jag inte sett
Tid: 19:45:51
Datum: 2010-10-25
J
Jag tycker demkunde ha visat speak istället för what just happened Kristen hade ju en så liten roll i WJH ju :(( aja besök min blogg som jag har med mn kompisar ;)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar