20 Films We're Psyched About

Moviefone har gjort en lista på 20 filmer som kommer ut i höst som de är peppade på. Welcome to the Rileys är med på listan, och de avslöjar också att speltiden för filmen är 110 minuter. Det kanske är gamla nyheter(?) men jag har åtminstone inte hört det förut. Jag är inte 100 på hur säkert det är däremot, Moviefone är kanske inte världens mest pålitliga källa.


'Welcome to the Rileys'
Release Date: Oct. 29
Starring: Melissa Leo, James Gandolfini, Kristen Stewart
One thing you gotta say for Stewart: she's sure not coasting on 'Twilight' fame. (Her fierce portrayal of Joan Jett in 'The Runaways' more than proved her acting mettle.) 'Welcome to the Rileys' should only burnish her reputation as an adventurous actress. Directed by Jake Scott, the indie drama stars the terrific Leo and Gandolfini as a grieving couple whose lives are changed by an underage stripper (yep, Stewart).


Källa

Skrivet av: Jossan
Tid: 18:19:28
Datum: 2010-09-13
Merissa
måste bara tipsa om denna låt hittade den nyss på spotify

http://open.spotify.com/track/2qBdMSf4zBsFkN3Mil89d0
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar