Hjälp till med att få Welcome to the Rileys till SF

Nu ska vi se till att Welcome to the Rileys verkligen kommer till Sverige! Det är inte hundra procent säkert att det blir så och för tillfället har inte SF några planer på att visa filmen heller. Mailar man SF och frågar om de tänker köpa in filmen så får man detta till svar:

Just nu har vi inga planer på det, men det är möjligt att dessa planer ändras. Vi tar hänsyn till din åsikt när vi tar det beslutet!

Så maila till SF ([email protected]) och säg att vi vill se WTTR! Desto fler som mailar, desto större chans är det att filmen kommer hit till Sverige.


Sprid gärna det här genom att skriva om filmen på din blogg, twitter och andra ställen där det syns. Gör så att andra får upp ögonen för den. Just nu vet inte så många i Sverige om filmen men vi ska försöka väcka intresse. Berätta vad filmen handlar om för folk du känner, för det verkar vara en fantastisk film som verligen berör!

Glöm heller inte att gilla sidan We want Welcome to the Rileys in SwedenFacebook.


Tack Janina för tipset!

Orginalbilder: Bildkälla
Bilderna är redigerade av Jossan. Vid kopiering och användning länka tillbaka till Kristen S.

Skrivet av: Jossan
Tid: 22:26:11
Datum: 2010-09-26
Cissi86
Jag mailade sf och fick detta till svar:



SF Bio är ett biografföretag, d.v.s. att SF Bio äger och driver ett antal biografer.



De filmer som vi visar på vår biografkedja produceras respektive distribueras av diverse svenska (SF Film, Sonet, Sandrew Metronome m.fl.) och utländska (Warner, UIP, Buena Vista, Columbia, Fox m.fl.) filmbolag.



SF Bio hyr dessa filmer av filmdistributörerna och betalar en filmhyra enligt i förväg fastställda mallar.



Det är alltså distributörerna (filmbolagen) som bestämmer vilka filmer som finns tillgängliga för visning på de olika biografföretagen i Sverige. Vilken biografkedja som får visa respektive film är ett resultat av förhandlingar mellan biografägarens programavdelning och distributören. Därför kommer inte Welcome to the Rileys att visas på SF bio i dagsläget".
Tid: 20:58:24
Datum: 2010-09-28
Paria
är riktigt glad just nu! jag mailade och fick det här svaret:



Vi kommer att visa filmen. Premiärdatum av Welcome to the Rileys är preliminärt i början av nästa år och datumet kommer att spikas inom några veckor. Håll utkik på vår hemsida www.sf.se för mer information om filmen.



Med vänliga hälsningar,



SF Bio AB
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar