Robert pratar om de läckta "Breaking Dawn" bilderna


Det här kanske inte riktigt är så Kristen-relaterat men det är riktigt nyhetsdött just nu!

Skrivet av: Hanna
Tid: 23:04:50
Datum: 2011-04-05
Anna
Åh vad irriterad han verkar, haha :D Det ska han f*n vara! Visst är det spännande när det kommer ut nya bilder från en film man längtar till, men vissa människor utnyttjar det på helt fel sätt och när det handlar om bilder som egentligen INTE är till för att visas så är det bara själviskt och elakt att behandla det som det har gjorts. Som Robert säger; det hade verkat vettigare om de faktiskt tjänade pengar på det..
Tid: 13:02:39
Datum: 2011-04-09
agnes
Jag håller helt och hållet med. Om man är ett fan så vill man ju inte göra nåt som ens idol skulle ogilla eller bli arg/irriterad över. Fattar inte att man vill förstöra. Och dessutom förstör man ju inte bara för sig själv. Man gör ju massa fans besvikna och all the cast and crew på breaking dawn. Så jävla taskigt.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar