10 kändisar som bär TOMS skor

Jag älskar TOMS-skor, men vissa av er hatar dem. Här har jag försökt hitta bilder på kändisar som bär dem för att få er att tveka. Låt hjärntvättandet börja.

Kristen Stewart bär sina på ett event.

Hela listan.


Källa

Skrivet av: Jossan
Tid: 18:44:27
Datum: 2011-02-18
Anonym
Hejsan! Det skulle verkligen vara roligt om ni gjorde en liten så här fan video tävling. Att vi får ta den bästa fan videon med kristen/twilight sen lägger ni upp det så alla få rösta å den som vinner får äran? :)
Tid: 18:55:19
Datum: 2011-02-18
Jossan - kristens.se
Anonym: Absolut kan vi göra det! Vi har haft ungefär samma sak nu i 5-6 veckor fast med videointervjuer, och idag avslöjas vinnaren i den "tävlingen".

Men att göra likadant fast med fanvideor låter toppen. Tror vi väntar ut modespelet först, så att vi inte har två saker samtidigt bara. :) Och även så att ni besökare har något roligt i framtiden att rösta och delta i. Men vi kommer troligen att ha en sån liten grej så småningom. Tack för tipset, det uppskattas verkligen! :D
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar