Bilder från Glamour UK Awards

Kristen befinner sig just nu i London på Glamour UK Awards. Även hennes On The Road-costar Garrett Hedlund är där, som ni kan se på några bilder. Hon bär en klänning av Balmain idag igen. Hon kommer också att presentera priset "Man of the Year" på galan. Hon sitter vid ord 43 med Jamie Campbell Bower bland annat.

Anländer till Berkeley Square Gardens.




På röda mattan (med Garrett Hedlund).





På scen/backstage/pressrummet.



Fler bilder här.


Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Tid: 22:04:03
Datum: 2011-06-07
Alexandra
Gud vilken söt klänning! Och älskar verkligen skorna också, :)
Tid: 22:23:04
Datum: 2011-06-07
Emelie
Underbar klänning!

Men kan någon svara på varför Kristen och Rob bytte plats flera gånger under MTV Movie Awards...?
Tid: 22:27:04
Datum: 2011-06-07
Alice
Emelie: Antagligen var det för att de behövde sitta långt ut i kanterna när de var nominerade till ett pris så att de lätt skulle kunna slinka ut ur publiken och ta emot priset om de vann:) För t.ex när de ropade upp "Best female performance" så satt Jennifer, Emma, Emma och Kristen ute i kanterna.
Tid: 22:41:46
Datum: 2011-06-07
Eliza
Kommer kristen and Garett presentera the award tillsammans? Vore bra reklam för deras film.Tycker dom är söta tillsammans, men detta kommer starta rykten, gossip tidningarna kommer skriva om detta, de gör de alltid så fort kristen är med någon annan än rob. Löjligt !!
Tid: 22:59:07
Datum: 2011-06-07
Jossan - kristens.se
Eliza: Just nu har vi inte mer info än att Kristen ska presentera. Om det är med Garrett eller inte vet vi inte än. Men själva galan startade för ca 15 minuter sedan så förhoppningsvis får vi snart veta!
Tid: 23:15:38
Datum: 2011-06-07
agnes
åh jamie <3
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar