De topp 5 ögonblick du inte såg på MMA

MTV Movie Awards: De topp 5 ögonblick du inte såg!

Utan inbördes ordning, när är de topp 5 "händelserna" som bevittnades backstage på 2011 års MTV Movie Awards.

Taylor Lautner and Kristen Stewart's "bröst-stöt"
Vi älskar när stjärnorna i vår favoritfilm verkar vara genuint goda vänner både på och av vita duken - speciellt när de äkta vännerna är två av våra favoritskådisar i Twilight, Kristen Stewart och Taylor Lautner. Mellan att presentera och ta emot priser, såg vi när Stewart och Lautner hälsade på varandra backstage med att hoppa in i varandra med bröstet först, vilket de följde upp med en vänskaplig kram.

OMG, kändisar är helt klart bästisar
Inte alla kändisar är bästisar som Kristen Stewart och Taylor Lautner, men efterdom de rika och berömda rör sig i samma sociala kretsar, är många väldigt kamratliga med varandra. Ofta har dessa kändisrelationer växt fram oväntat. Ett typexempel är allt samspel vi såg backstage. Först kramar Ryan Gosling och Tyrese varandra ett hej; Kristen Stewart och Lily Collins småpratar om Kstews hund; och söta blondinen Blake Lively och Rosie Huntington-Whiteley fnittrar som småflickor när de tar igen missad tid.


Se hela listan här.


Källa
Bildkälla

Skrivet och översatt av: Jossan - Vid användning länka och ge cred till kristens.se
Tid: 16:23:28
Datum: 2011-06-07
Emma
Älskar den bilden, dom är verkligen ursöta tillsammans. Och jag älskar deras chest-bomp, LOL. Såg även en film när kristen håller på att skoja med taylor back stage, och skoj slår honom, och han skakar hennes huvud. Ursött var det klippet, de är så söta.. Älskar att de verkligen att det är så goda vänner. Det är inget fejked, inte som många andra hollywood relationer. Detta är verkligen ren vänskap, de gillar verkligen varandra( som vänner då)..
Tid: 17:25:33
Datum: 2011-06-07
Alice
Hahah! Vad sött! ;) Jag såg också det klippet som Emma sett! De är verkligen riktiga kompisar!
Tid: 17:44:26
Datum: 2011-06-07
Vanessa
Aah, jag vill se da chest-bump-videon :p
Tid: 19:35:06
Datum: 2011-06-07
Emma
Jag ville också se the chest-bump =), Och sen vill jag se hur rob och kristen gosade och kramades på scenen när vi andra så breaking dawn klippet, och kristen gjorde visst en liten dans när människorna i publik oade när rob bröt sänggaveln. Det skulle jag villa see.
Tid: 20:34:56
Datum: 2011-06-07
helen
Vet någon vart jag kan se chest bumpen? tacksam för svar :D



Tid: 20:47:19
Datum: 2011-06-07
Eliza
Till Helen. Du kan inte see the chest bump, tror inte det är filmat. Som överskriften säger de topp 5 ögonblicken du inte såg på MMA. Tyvärr, jag hade gärna sett de med..
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar