Video från Glamour Awards


Bilder finns här.

Skrivet av: Jossan
Tid: 19:42:48
Datum: 2011-06-08
Alice
Stackare, alla skriker ju på henne! Jag blir själv upprörd över att bara kolla på det! <3
Tid: 20:08:25
Datum: 2011-06-08
Katte
Fan vad jag störde mig på han som skrek KRISTEN typ 100 ggr och sedan "for fuck sake you're useless", vilka patetiska idioter. Hoppas de skäms över att de valt det sämsta jobbet i världen.
Tid: 20:31:11
Datum: 2011-06-08
kulias
hon ser verkligen inte lycklig ut?



kolla in/julia
Tid: 21:10:42
Datum: 2011-06-08
Angelika
Katte: jg håller HELT med! fy vad respektlöst! de har ingen andledning att kalla henne värdelös för att hennes 'manager?' säger åt henne att gå. Om det nu var det som hände?:p hursomhelst, sjukt elakt! Är det någon som är värdelös så är det iallafall de små krypen, Paparazzis, som inte är kapabla att försörja sej på något annat sätt än att inkräkta på kändisars, männinskors, privatliv. Go to hell paparazzi's!!:S



:p ursäkta för mitt utbrott men de har verkligen ingen andledning att vara elaka och respektlösa mot henne, de känner henne inte.
Tid: 21:30:30
Datum: 2011-06-08
Jossan - kristens.se
Angelika: Men det är så sant det du skriver! Och folk säger att hon aldrig ler? Vem ler när någon skriker att man är värdelös liksom? Nä, respektlöst.
Tid: 07:24:23
Datum: 2011-06-09
Angelika
jossan: Ja fy! vanliga människor går inte runt och ler var andre minut, varför ska de klaga på henne för? och hon ler OFTA!



usch...:s
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar