Tid: 23:18:13
Datum: 2011-06-07
Johanna
Detta är ju hemskt, paparazzi attackerar henne. 5 eller 6 män förföljer och attackerar en liten tjej, detta är ju hemskt. Tur att dean var med henne. Bra att se detta ibland, man får en reality bild hur det faktiskt är..
Tid: 23:18:21
Datum: 2011-06-07
agnes
åh hon ser så liten ut bredvid sin vakt :')
Tid: 23:51:31
Datum: 2011-06-07
Emma
Agnes@ Han är otroligt lång, till och med rob ser liten ut bredvid honom, LOL
Tid: 00:57:33
Datum: 2011-06-08
Katte
Priset för att vara känd, nästan inget privatliv. Det är rätt hemskt, om det är något jag inte kan leva utan är det private time.
Tid: 16:27:30
Datum: 2011-06-08
- - M a j a s B i l d e r - -
Jag vet inte vad alla andra läsare tycker men jag tycker i alla fall att ni på Kristens.se borde sluta lägga upp paparazzi bilder/videos. Genom att göra det så stödjer ni ju att paparazzifotograferna "attackerar" henne. Om man är ett "riktigt" fan borde man inte stödja det. Man borde vilja att kändisen ska ha det så bra som möjligt och ha tillgång till i alla fall lite privatliv...
Tid: 19:10:19
Datum: 2011-06-08
Jossan - kristens.se
Maja: Men genom att lägga upp bilderna här på bloggen, så klickar sig inte våra läsare in på de hemsidor som betalat för bilderna = de sidorna får inte lika många besökare, och inte lika många som klickar på deras annonser = de får inte lika mycket pengar för att de lagt upp bilderna och kommer då inte vilja betala för bilder i framtiden. Vilket gör att det blir svårare att sälja bilderna och inte lika många är då ute efter att ta dem heller.
Tid: 23:20:33
Datum: 2011-06-08
- - M a j a s B i l d e r - -
Ja iofs är ju det bra, men allra bäst vore ju om ingen (och då menar jag inte bara er, alla fan-bloggar) publicerade paparazzi-bilder.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar