De 10 bästa, unga, kända skådespelarna


De 10 bästa, unga, kända skådespelarna


De 10 bästa, unga, kändsa skådespelarna fick sin start som barnstjärnor. De lyckades med hoppet från barnskådis till ung skådespelare, vilket inte är lätt att åstadkomma. Några karaktärer de väljer att porträttera är känslomässigt djupa, vilket kan få publiken att glömma deras unga ålder. Alla på den här listan är extremt talangfulla, och mogna i sina rollval, vilket visar deras omfång som skådespelare.

8. Kristen Stewart.

Hennes kändisstatus blev till känd skådespelare när Stewarts roll som Bella Swan i Twilight-filmerna blev kända världens över. Född 1990, har hon också medverkat i filmer som Into the Wild, Jumper och Adventureland. En av de 10 bästa, unga, kända skådespelarna eftersom hennes lovande karriär inte visar några tecken på att sakta ner.

Se hela listan här.

Källa
Orginalbild: Bildkälla

Skrivet och översatt av: Jossan
Bild redigerad av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar