Bäst klädd på Met Costume Institute Galan


Hollywood Crush på MTV:

2011 Met Costume Institute Gala: Kristen Stewart, Dianna Agron & Taylor Swift imponerar


Vanligtvis när det kommer till röda mattan, handlar det bara om snygga och trendiga, men en gång per år är vi villiga att göra ett undantag för ett event där over-the-top-mode inte bara är uppskattat utan förväntat. Vi pratar såklart om Met Costume Institute Galan, där mottot är att gå på stort eller att gå gem.

Som tur är så gjorde eventet - som i måndags kväll gästades av en blandning av stjärnor från olika grenrer som man i allmänhet inte ser på samma röda matta, inklusive Kristen Stewart, Taylor Swift och Lea Michele - inte någon missnöjd. Kvällen, som i år var till äran för den legendariske designern Alexander McQueen, svämmade över med trender vi sett tidigare den här säsgongen, vilket inkluderar mycket naket och röda klänningar och en stor dos med glitter, men de hade alla en fräsh och väldigt dramatisk touch.

Okej, Kristen har inte alltid tagit sig in på våra bäst klädd-listor, men i måndags kväll förtjänade hon en plats allra högst upp. Kstew anlände på röda mattan i en ärmlös, mörkt röd långklänning med svarta cirkulära mönster av Proenza Schouler. Looken var fläckfri och modern och hennes hår och sminkning var helt enkelt felfritt.



Cosmopolitan:

Vår favoritkändisstil på Met Galan

Met Costume Institute Galan drar till sig massor med A-list-kändisar varje år, och det här året var störst hittills. Den markera starten av utställningen "Alexander McQueen: Savage Beauty" - och råkade vara perfekt timad med det McQueen-inspirerade kungliga bröllopet. Inspirerat av bröllopet verkade ärmar vara överallt på Met Muséet. Då trenden är lite... konservativ, kommer du att bli imponerad av de kreativa sätt kändisar gjorde sina klänningar sexigare - från farligt höga slitsar till utskärningar som avslöjar magen.

5. Kristen Stewart



Wmagazine:

Det bästa från Met Galan


Röda mattan flödade med mode på måndagskvällens Metropolitan Museum Costume Institute Gala, och avslöjade den retrospektiva "Alexander McQueen: Sacage Beauty".

64. Kristen Stewart



Fanvasion:

Top bäst klädda: 2011 Met Costume Institute Galan


I måndags kväll kom stjärnorna och designerna ut till den årliga Matropolitan Museum of Art - Costume Institute Benefit Galan, där kvällens tema var "Alexander McQueen: Savage Beauty" och hyllade den senaste stora designern Lee McQueen.

Jag njöt av att titta på de många stjärnorna stoltsera på röda mattan på sitt bästa gala-vis, men kände mig också underväldigad av många, avskräckt av vissa, och bara "meh" om andra. Sen var det vissa som såg superbra ut, men helt enkelt inte värdiga för Met Galan. Alla som nämns på den följande listan passar uppenbarligen inte in i någon av följande kategorier. Trots att det var ett flertal otroliga klänningen, kunde de inte komma med på listan för annars skulle den blivit alldeles för lång för att vara värd att läsa.

Kristen Stewart i Proenza Schouler

Allas blickar riktades mot Kristen Stewart när hon anländer till Met Muséet, och av goda skäl. Twilight-skönheten kom ut på röda mattan och såg grum ut! Kristen var klädd i en unik rubinröd långklänning med hög hals, svarta paljetter och en dubbel hög slits designad av Proenza Schouler. Hon närvarade på galan med designerna, Jack McCullough och Lazaro Hernandez.

En sak jag älskar med Kristen är att man aldrig får se henne överbelastad med accessoarer, hon låter alltid klänningen göra jobbet. Den här kvällen var inte annorlunda eftersom hon bara bar några supercoola järnarmband av Fred Leighton på båda handlederna.

Förra året fick hon blandade recensioner för sin tätt tvinnade frisyr, men att är glömt efter årets obesvärade, snyggt ruffsiga uppsättning av stylisten Adir Abergel. Hennes sminkning var också väldigt snygg. Sminkören Beau Nelson gav henne ett ljust skimmer med naturliga läppar och sotade ögon med produkter från Covergirl. Kristens look avslutades med en kuvertväska och remsandlaer - den bakre delen på skorna matchade trycket på hennes klänning - av Proenza Schouler.



Källor: ett, två, tre, fyra
Orginalbilder: Bildkälla

Skrivet och översatt av: Jossan - Vid användning länka och ge cred till kristens.se
Bilder redigerade av: Jossan - Vid användning länka till kristens.se
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar