Relativity flyttar sin "Snow White" till den 16 mars 2012

Det är krig mellan de två olika Snövit-filmerna som håller på att produceras just nu.

För ett tag sen meddelades det att Snow White and the Huntsman (Universals version med Kristen i huvudrollen) hade flyttat fram sitt releasedatum till den 1 juni från den 21 december 2012. Det betydde att SWATH skulle ha sin premiär innan filmbolaget Relativitys film - The Brothers Grimm: Snow White - som hade releasedatumet den 29 juni. Releasedatumet var i princip vad Relativity hade som enda övertag eftersom Kristens Snövit fått mycket mer press och allmänt verkar mer efterlängtad. Men sedan tog Universal även det ifrån dem.

Men nu har Relativity återigen ett releasedatum före Universal, eftersom de flyttat premiärdatumet till den 16 mars istället. Inte speciellt oväntat, men rätt tråkigt. Vi får bara hoppas på att Kristens Snövit får riktigt mycket uppmärksamhet och att den andra versionen som har Lily Collins i huvudrollen inte får det.

Skrivet av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar