Ställ frågor till "SWATH"-castet


Josh Horowitz twittrade tidigare idag om en kommande intervju med castet från Snow White and the Huntsman och bad om frågor frpn fans som de kan ställa. Så har du några frågor till Kristen, Charlize Theron, Chris Hemsworth eller Sam Claflin så skriv din fråga i ett tweet till MTV News med hastagen #askSWATH.

@JoshuaHorowitz:
Got a big intv coming up w/cast of Snow White! Questions for Kristen Stewart, Charlize, Hemsworth, Claflin? Send to @mtvnews #AskSWATH


Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Tid: 21:49:54
Datum: 2012-01-18
Teresa
always beautiful and awesome :)

http://rockingpowder.blogspot.com
Tid: 18:33:50
Datum: 2012-01-19
Alexandra
Hej!

Jag läste på den officiella Facebook-sidan för din [Jossans] Joshua Hutcherson sida, att sidan tagits bort på grund av något konstigt problem. Minns du när jag kontaktade er om att bloggen kan spammas? Detta har även hänt mig, och det är på grund av att vi postar bilder från andra länder och som vi själva inte äger, och även olika artiklar/texter som kommer från andra länder.

Hoppas du fick några svar, jätte tråkigt att detta hände även dig [Jossan]!, det är verkligen ingen rolig känsla...MVH Alexandra

http://kellanlsweden.blogg.se
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar