Matt Morris hyllar Kristen

Det har varit ett fartfyllt år för Matt Morris. I januari, kom hans debutalbum, "When Everything Breaks Open", ut på Tennman Records. Samma månad var han en av artisterna - som sjöng ett minnesvärt återgivande av Leonard Cohens "Hallelujah" tillsammans med Justin Timberlake - på "Hope for Haiti telethon". I juni, gick han med Ingrid Michaelson på vägen, och hans senaste projekt invovlerade att filma hans första musikvideo, "Live Forever". På vägen, har han sett många nya ansikten som dykt upp på hans shower; på en av hans uppsättningar i mars, såg han till och med Twilightstjärnan Kristen Stewart.

"Hon var där för min senaste song, 'Live Forever', vilket är en passande sång för någon som är med i en vampyrfilm," sa Morris till PopEater när han nyligen besökte vårat New York kontor.

Denverboende, Colorado-baserade, singer-songwritern, vars namn du kan känna igen från hans barnaår på Mickey Mouse Club från det tidigare 90-talet, sa att han gillar Twilight serien, men att hans bio-upplevelse för Eclipse var lite oroande.

"Vi gick tidigt, precis efter filmen kommit ut, så vi var där för, vad kallas det, Team Jacob och team Edward? De var där i publiken. Jag vet inte om nu upplevt det förut men, ni vet, Jacob kommer ut, eller hur, och de främre sex raderna avbryter och skriker," sa Morris, skrattande. "And sen hör du folk på andra sidan börja 'Nej, Edward!' Ett tonårigt kaos.

Den berättelsen gav frågan vems team Morris är på, men han gick i förväg och tog inte någon utav de vanliga sidorna för att försvara filmens kvinnliga huvudroll.

"Jag tror att den personen som jag gick och var mest uppspelt över var Kristen Stewart," avslöjade han. "Jag har alltid tyckt att hon varit riktigt underbar och har en sorts konsekvent liten flörtig grej som gör. Hon hade några stunder i filmen där jag tyckte att hon levererade en sådan... hon fångar blicken. Det var som om, det är därför hon är en filmstjärna. Det här är varför hon är brilliant, för jag kan inte sluta titta på henne." [...]



Artikeln översatt utav Jossan. Kopierar du ge tydligen cred till Kristen S.

Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar