Kristen Stewart och Garrett Hedlund förbereder sig för "On the Road"



Actionskådespelaren, Garrett Hedlund, pratade med MTV om han kommande Disney uppföljaren till Tron: Legacy och, hans framtida motspelerska, Kristen Stewart, om 2011's On the Road. Det har gått rykten i flera år om vem och om Jack Keroucs älskade bok, In the Road, skulle bli film. Uppenbarligen, har Hedlund och Stewart varit signerade för projektet sedan 2007!

Hedlund som inte hade någonting ont att säga om Stewart, säger, "Hon har allt där. Hon är var hon behöver vara och ytterligare längre. Hon är fantastisk." Hedlunds snälla kommentarer är långt ifrån vad den tidigare motspelaren, Adam Brodys, har att säga om Stewarts addityd. Paret tillsammans med motskådisarna, Sam Riley och Kirsten Dunst, är på "beatnik bootcamp" i fyra veckor i Montreal för att förbereda sig för inspelningen som börjar nästa månad.

Igår var Hedlund och hans motspelerska Olivia Wilde och promotade deras kommer-säker-att-nå Box Office guld, Tron: Legacy, på Comic-Con i San Diego.


Artikeln är översatt av Jossan. Kopierar du ge cred till oss på Kristen S.

Källa

Skrivet av: Jossan
Tid: 11:09:47
Datum: 2010-07-27
Asta
Wow,det känns verkligen konstigt att se Kristen i kavaj. Det är ju inte riktigt hennes stil men det passar henne dock :)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar