Lily Collins pratar om Kristen


Q: There are other Snow Whites being made too, but yours is going to be the best, right?

LC: [Laughs] Kristen Stewart is the other Snow White and I really admire her as an actress. She's so fun and so sweet and we're both very different. We've both very, very different and I think we're going to have two totally different takes on it. So it'll be interesting to see what happens but I'm very excited to be involved with mine with Julia Roberts and Armie Hammer and Tarsem. I'm still completely amazed.

Källa

Skrivet av: Hanna
Tid: 19:45:15
Datum: 2011-04-06
Anonym
Hur kort hår kommer Kristen att klippa? Hon som äntligen fått långt hår! Hahaha ;) Hon gör verkligen allt för sina filmer<3

Men hon är fin i kort hår också!

Men kommer hon att ha långt eller kort hår på MTV Movie Awards? Och kommer hon färja det typ svart?

Snälla svara om ni vet! :)
Tid: 19:53:54
Datum: 2011-04-06
Jossan - kristens.se
Anonym: Det har inte bekräftats om Kristen ska klippa håret, ha peruk eller hur de nu ska göra i Snow White. Så kan tyvärr inte svara på det.



SW spelas in i augusti och MTV Movie Awards är i juni så hon kommer antagligen att ha sitt naturliga (rätt så) långa hår då. Men det är ju inte ens säkert att hon ska dit. Troligen ja, men det har inte bekräftats. ;)
Tid: 20:49:06
Datum: 2011-04-06
Anonym
Tack för svaret!

Ne, jag vet, men hoppas att hon kommer att vara där ;) <3
Tid: 20:56:29
Datum: 2011-04-06
Therese
Så vadå? Kommer det spelas in två snövit filmer? En med Lily Collins och en med Kristen? Har fortfarande inte förstått det... vet ni svaret? :)
Tid: 21:03:19
Datum: 2011-04-06
Jossan - kristens.se
Therese: Japp, exakt så. Så vi får vara berädda på en hel del jämförelser mellan de båda filmerna sen. ;)
Tid: 22:04:56
Datum: 2011-04-06
Anna
Hej! Jag tänkte precis fråga samma sak som Therese. Vet ni hur det kommer sig att det görs två filmer?? Är det ens OK att göra på det viset? xD Blir ju som en tävling då känns det som.. Där man inte kan njuta av filmerna för hur de är.
Tid: 22:12:14
Datum: 2011-04-06
Jossan - kristens.se
Anna: Det är två helt skilda filmbolag som gör filmerna så de har ingenting med varandra att göra. Handlingen är helt olika i dem. Tillåtet är det självklart. ;) Som sagt, det är olika filmbolag och filmerna har planerats under längre tid än vad vi vet om. Så de kanske började planera filmerna tidigt och visste inte om att de skulle få en jättekonkurrent. Det är ju väldigt "inne" med sago-filmer. Alice i Underlandet blev ju lyckad, och även Peter Pan och andra sagor kommer att bli film de kommande åren!
Tid: 22:13:10
Datum: 2011-04-06
Anna
Undrar om min förra kommentar inte kom fram.. Anyway; vet ni VARFÖR de gör två filmer?? :'o Tycker det verkar döskumt!
Tid: 22:14:33
Datum: 2011-04-06
Jossan - kristens.se
Anna: Det är något problem med kommentarerna just nu bara... xD
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar