"Snow White" filmas i september


Kristen Stewart kommer börja filma Snow "White" i september


Det har tisslats och tasslats i Hollywood att Kristen Stewarts "Snow White and the Huntsman" kan komma att läggas på hyllan eller ställas in på grund av hypen som redan cirkulerar kring Tarsem Singhs Sövit. I Tarsems version medverkar Taylor Lautners flickvän Lily Collins som Snövit och Julia Roberts som den onda drottningen med Armie Hammer som prinsen. Hur som helst berättar en källa eklusivt till Hollywood Life att Kstew's Snövit kommer att börja filmas i mitten av september!

Kristen spelar mot Charlize Theron som den onda drottningen och den ännu-inte-fastställda drömprinsen och jägarkaraktären. Hugh Jackman var tidigare kopplad till jägarrollen, men tackade nej. Viggo Mortensen har också lämnar projektet.

Vår källa berättar: "Kristens film har inte stannat upp alls. Allt är för närvarande enligt tidsplanen och de försöker försäkra sig om att de lyckas få filmen klar för en release vid jul 2012. De kommer att spela in i mitten av september."

Det här kommer att leda till en stressig höst för vår älskade Kstew! Hon kommer ha en ny film att spela in och två filmer - On the Road och Breaking Dawn - att promota!

Lily och Julias version planeras att nå biograferna i juni 2012. Är filmcheferna på Kristens Snövit oroliga över konkurrensen? "Det enda de verkligen har diskuterat om den andra Snövitfilmen är att Julia Roberts version kanske kommer ut på DVD vid samma tidpunkt som Kristen Stewarts version släpps på bio. De oroar sig inte ett dugg."

Rösta även i Hollywood Life's omröstning här.
"Do you still want to see Kristen as Snow White?"

Källa

Skrivet av: Jossan
Bild redigerad av: Jossan - Vid användning länka till kristens.se
Tid: 15:31:17
Datum: 2011-04-23
Emma
kommer inte kristen spela in k-11 i sommar? Eller är hon inte med där längre?
Tid: 15:33:52
Datum: 2011-04-23
Jossan - kristens.se
Emma: Jo, men det är ju i juni :)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar