Information om K-11

Det har kommit ut lite ny information om K-11 som det har pratats om i flera år. Gossip Cop har bekräftat att filmen kommer att bli av och att Kristen fortfarande är bunden till produktionen. Det finns ännu inga officiella besked om när inspelninen kommer att börja men det ryktas om den 6 juni och att det sedan fortsätter i en månad. Rykten säger att Kristen bara kommer att filma i två veckor.

Kristen är även i förhandlingar om att spela Snövit i Snow White and the Huntsman, som även den kommer att spelas in i sommar. Men dessa två filminspelningar kommer inte att krocka med varandra, säger Gossip Cop.

Det har varit mycket om och men om vem som kommer att regissera filmen och rättigheterna har hoppat fram och tillbaka. Men som det ser ut just nu är det Jules Mann-Stewart som ska regissera. Det vill säga Kristens mamma.


Handling från Larry Richman:
En av Hollywoods stormän slutar upp på K-11's enhet av Los Angeles manliga fängelser. K-11 är en enhet framtagen för homosexuella män och transpersoner som inte skulle överleva i vanliga fängelser. Han introduceras för denna märkliga slags familj som är full av kärlek, men fläckas av våldtäkter, narkotikahandel och övergrepp.
Birdy, en 19-åriga rar, rödhårig tjej (naturligt en pojke) blir vän den nya medlemmen och tar hand om honom. Hon är flyktig likt sitt namn, men väldigt skadad. Hon blir våldtagen av en dömd pedofil vid namnet Detroit som gillar Birdy för att hon är liten och ung, och för att hämnas på övergreppen mördar hon honom! I slutet jobbar K-11 för att störta vakten som sexuellt och verbalt angriper sig på dem. (Kristen Stewart nämns för rollen som Birdy/Butterfly.)


Källa 1
Källa 2
Bildkälla

Skrivet (och översatt) av: Jossan
Tid: 23:25:08
Datum: 2011-02-10
Malin - malyn.se
Det kommer bli roligt att se Kristen & Nikki i en annan film än Twilight! :) Tycker det är roligt att de är vänner, kanske därför Kristens mamma valde de båda?
Tid: 12:30:24
Datum: 2011-02-11
Jossan - kristens.se
Malin: Nikki Reed har berättat att hon inte är involverad med K-11 längre, tyvärr.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar