Jackson Rathbone lämnar detaljer om Breaking Dawn


Robert Pattinson & Kristen Stewart have sex... More than once


Listen up, Twi-hards. We just got some brand new Breaking Dawn news about that super steamy sex scene between Robert Pattinson and Kristen Stewart! Actually, make that sex scenes...
"It's definitely sexy." Jackson Rathbone told us at Leeza Gibbons' Dare2Care Pre-Oscar Cocktail party of Edward and Bella's highly-anticipated onscreen love-making. "It definitely qualifies as shmexaaay."
How sexy?
"It's a PG-13 movie, but also it is what it is and it's a union," Rathbone said. "They are consummating their relationship and they don't just do it once, let's put it that way."
Hear that! Robsten go at it more... than... once!
Rathbone also assures us we'll be seeing lots of that signature Rob and Kristen chemistry in the flick.
"Oh yeah." He laughed. "It sizzles, man. It sizzles like bacon!"


Källa

Skrivet av: Jossan
Tid: 19:24:25
Datum: 2011-02-26
sara
Hej!

Jag kollade runt på youtube å hittade den här videon: http://www.youtube.com/watch?v=JkD0uIzD4P8&feature=related .

Jag la märket till att vid 2:11 & 2:17 så ser kristens mage liite stor ut , sen hittade jag en annan sida att hon verkligen var gravid o gjorde abort.. blev väldigt förvirrad så kan ni kolla på den o säga vad ni tkr? :)
Tid: 19:38:59
Datum: 2011-02-26
Jossan - kristens.se
Sara: Det är inte hennes mage som "sticker ut". Hon står ju i en lite konstig vinkel men om du tittar ser du att det som du tror är magen är hennes höft. Dessutom, om det hade varit hennes mage, så tror jag inte att man får göra abort när det hunnit gått så lång tid att magen skulle blivit så stor. Jag menar, Kristen är ju så himla liten i vanliga fall så för henne är det väldigt stort. Men som sagt, det är hennes höft och det finns ju heller inte en enda bild till där hon ser "gravid ut".



Dessutom, tro inte på allt som står. Enligt sidor på internet har Kristen varit gravid 100 gånger de senaste tre åren, blivit tillsammans och gjort slut med Rob 500 osv...
Tid: 22:45:48
Datum: 2011-02-26
Sara
Tack ! :)
Tid: 22:49:42
Datum: 2011-02-26
Jossan - kristens.se
Sara: Så lite så! :)
Tid: 18:11:10
Datum: 2011-02-27
mathilda
längtar sjukt mke till On the road & Breaking Dawn! ♥



Btw så tror jag Kristen o Rob är ihop, ;)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar