Meghan Linsey från Steel Magnolia gillar Twilight


Meghan Linsey från countryduon Steel Magnolia (som hon är med i tillsammans med Joshua Scott Jones) avslöjar i en intervju med The Huffington Post att hon gillar Twilight och Kristen & Rob.

THP: Favorite acting couple?
Meghan: "Goodness ..."
Josh: "Bert and Ernie." (all laugh)
Meghan: "Aww man, I don't know. That is a tough one. I could probably think of 10 people yesterday. I can't think of everybody right now."
Josh: "Let's see. The Notebook was pretty good.
Meghan: "Ryan Gosling and Rachel McAdams. Yeah, that was good ..."
Josh: "That was a good movie. I gotta admit, man. That really hit me (Meghan laughs) ... Yeah, I mean, it was ... I just lost my grandmother to Alzheimer's."
Meghan: "You know, I'm a sucker for Twilight movies. I like Robert Pattinson and Kristen Stewart. I think they're cute."


Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Tid: 17:55:01
Datum: 2011-02-18
Demi Lovato Sweden
SV: Det hängde med på den blogg grunden jag använder,men jag tror att man kan göra det på samma sätt som man gör en bild till länk : http://www.designadinblogg.se/bild-som-lank/ fast då får du ju hitta en bild som byter färg.... :D
Tid: 18:00:43
Datum: 2011-02-18
Demi Lovato Sweden
SV: Ahaa..men det hänge med :) Du får söka på google.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar