Tom Sturridge pratar om Kristen i OTR


Första titten på Kristen Stewart i On the Road


Det är inte lätt att vara Kristen Stewart.

Trots att hon ser väldigt nöjd ut där hon sitter med sin co-star Garrett Hedlund i den här nysläppta stillbilden från On the Road, säger hennes kompis och manliga co-star Tom Sturridge att han har fått förstahandsinformation om hur aggresiva paparazzifotograferna kan vara med Kstew.

"Jag tror, ni vet, för henne och för alla, är det inte rättvist, speciellt inte för unga tjejer," berättade Sturridge här om dagen när har promotade sin nya film Waiting for Forever. "Det är upprörande. Män som jagar unga tjejer? Det är hemskt."

Att jobba med Stewart i On the Road var allt annat än hemsk. "Hon är häpnadsväckande," säger Sturridge. "Jag tycker att hon genuint är en fantastisk skådespelerska, och hon gör saker i filmen som jag aldrig sett henne göra. Men ändå på sätt och vis aldrig sett någon göra. Japp, hon var brilliant." (För ert intresse: Han kysser henne inte, men det gör deras co-star Garrett Hedlund däremot.)

On the Road som är en återberättelse av Jack Kerouacs klassiska bok med samma namn, har även Sam Riley med i castet. "Det var så konstigt," säger Sturridge. "Jag kommer ihåg i början när vi alla satt på repetitionerna och tittade på varandra som 'Hur ligger ansvaret för den här filmen på våra axlar?'"

Den här nysläppta stillbilden från filmen visar hur Stewart dansar under en tagning medan hon i den andra hänger med Hedlund i en bil.


Källa

Skrivet och översatt av: Jossan
Tid: 20:42:00
Datum: 2011-02-05
Anonym
HEJ ! jag har alltid undrat vad som är sklillndaden mellan indie filmer och '' vanliga'' filmer? är det typ att de inte har lika mycket pengar att jobba med lr vadåå? :)
Tid: 23:43:16
Datum: 2011-02-05
Anonym
Vill bara tipsa om den här videon!! Grät nästan helt fantastisk : http://www.youtube.com/watch?v=4g0W43KMVa8&feature=player_embedded
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar