Topp 5 "Breaking Dawn"-ögonblick på Comic-Con

 


'Breaking Dawn' på Comic-Con: Topp fem ögonblick

Efter att ta tagit ledigt från Dan Diegos Comic-Con förra året återvände castet från "The Twilight Saga" till det berömda pop-kultur-spektaklet på ett riktigt bra sätt. Det visades nytt material från "Breaking Dawn" inför en publik på 6000, matgåvor delades ut till fansen från castmedlemmarna själva och det pinsamma snacket involverade inspelningen av sexscener.

Det var mycket att ta in. Här är vår lista på de topp fem "Twilight"-ögonblicken som man kunde se under SDCC 2011:

Castmedlemmar bjuder fans på frukost
"Twilight"-fans är kända för din extrema lojalitet och passion för filmserien och dess stjärnor. Varje gång castet har tagit sig till San Diego för ett event har tusentals fans köat utanför konventets berömda Hall H - många som campat ute flera dagar i sträck.

Det här året överraskade castmedlemmarna Ashley Greene, Nikki Reed, Elizabeth Reaser, Booboo Stewart och Julia Jones ett gäng lyckliga fan med en tidig väckning som inkluderade gåvor i form av muffins och frukt.

Bröllopsscenen filmades á là "secret-service style"
"Breaking Dawn"-castet och crewet försöker att förhindra spoilers och bilder från inspelningen att tas och spridas på internet så mycket de bara kan. Men ingen har varit så hemlighetsfullt och skyddat som Bellas bröllopsklänning. Kristen Stewart förklarade stora ansträngningarna som krävdes under filmningen.

"Bröllopet var i 'säkerhetspolis-stil'. Det var galet. Alla som jobbade var fullständigt besvärade och gnälliga runt inspelningen." sa hon under "Breaking Dawns" presskonferens under konventet. Stewart lät inte sina ansträngningar gå obemärkt förbi. "Ni inser inte vad det här betyder för oss." sa hon till säkerhetsteamet. "Om den här klänningen hamnar på internet, så dör jag."


Fortsätt läsa här.

Källa

Skrivet och översatt av: Jossan - Vid användning länka och ge cred till kristens.se
Tid: 16:45:31
Datum: 2011-07-26
Katte
haha undrar var de fick inspirationen ifrån;) tom felton m.m. kanske? :P men gulligt för fansens skull ^^
Tid: 16:58:41
Datum: 2011-07-26
Elin g
http://www.youtube.com/watch?v=KsP_ZH_gP7Y&feature=player_embedded



Där är videon dom vissade på comic con fast man bara fick höra ljud



FY FAN VAD DEN ÄGER GAAAH love it
Tid: 17:21:39
Datum: 2011-07-26
Johanna
Katte, inspiration till vad?:):)
Tid: 17:31:09
Datum: 2011-07-26
Katte
att bjuda fansen på frukost :P tom felton m.m. (kommer inte ihåg vilka fler, phelps tvillingarna möjligtvis) kom och bjöd sina harry potter fans på premiären på pizzor :P
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar