Rebecca Yeldham & Garrett Hedlund pratar om Kristen & "On the Road"


Garrett Hedlund och "On the Road"-producenten pratar om den fantastiska Kristen Stewart och hintar om filmens status

Alla nyheter - oberoende om de är stora eller små - är bra nyheter när de gäller "On the Road", eller hur? Ni vet, Kristen Stewart, Garrett Hedlund och Sam Riley medverkar i den.

Garrett och Kristen kom ut för att stötta Chris Weitz på hans premiär av filmen "A Better Life" under tisdagskvällen på Los Angeles Film Festival, och medan Stewart inte gjorde några intervjuer, fångade Celebuzz in Garrett för en het sekund. Här är vad han hade att säga om filmens status, och att jobba med vännen Kristen.

Hedlund var sida vid sida med "On the Road"-producenten Rebecca Yeldham, som även styrelseman på Los Angeles Film Festival. Garrett har varit med henne genom LAFF, och de lekte båda blyga när vi försökte få reda på filmens status.

"Ni måste helt enkelt fråga producenten jag har med mig," log Garett, och tittade på Rebecca.

"Låt oss se, tja, statusen är post-produktion, jag kan inte riktigt säga mer än så. Förutom att [filmen] är fantastiskt," svarade Yeldham.

Genom att lägga ihop två och två (eftersom den helt enastående filmen "A Better Life" av Weitz gjordes av Summit), frågade vi Summit om de hade noppat åt sig rättigheterna till "On the Road", eftersom Hedlund visade sitt stöd på tisdagen.

"Uhm," skrattade Garrett och lekte blyg igen. "Allt diskuteras," flikade Rebecca in, med ett vetande léende. "Vi har inte tagit några beslut än."

Garrett sa att det var "underbart" att jobba med Kristen. "Hon är en otrolig skådespelerska, hon är fantastiskt. Det var riktigt roligt."

"De älskar varandra allihopa. Vi älskar varandra allihopa," skrattade Rebecca. "Förhoppningsvis kan vi berätta mer snart!"


Källa

Skrivet och översatt av: Jossan - Vid användning länka och ge cred till kristens.se
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar