Regissören till "Paani" vill ha Kristen som huvudroll


Shekhar Kapur vill ha Kristen i Paani


Indiens samarbete med Hollywood verkar bli större. Till exempel fortsätter kkönheten Kristen Stewart från Twilight att rankas högre upp på filmskaparen Shekhar Kapurs önskelista till hans ambitiösa film; Paani.

Elizabeth-regissören har just avslutat det sista på manuset och är helt klar för att ta sig an Kristen för att hon ska medverka i hans film. "Jag har precis avslutat det åttonde utkastet på Paanis manus. Jag ska skicka manuset till Kristen." säger Kapur. "Jag har pratat med henne om filmen men jag har ingen aning om ifall hon kommer att acceptera erbjudandet eller inte."

Förra året cirkulerade det rapporter om att Kristen redan var en del av Paani. Representanter för henne förklarade: "Hon är inte anställd för att medverka i filmen."
Kapur sa också: "Folk drar förhastade slutsatser."

Förutom Kristen, ryktades om att Hrithik Roshan skulle spela den manliga huvudrollen. Men Kapur klargör att rollfördelningen precis ska starta. "Jag har särskilda skådespelare i åtanke men jag borde inte säga någonting om det innan allt är helt klart." säger han, och lägger till att filmen är påkostad (budget: 35 miljoner dollar).

Om Kristen accepterar rollen kommer hon att spela en otroligt förmögen tjej som kommer att förföra den manliga huvudrollen. Det tros vara så att den moderna Paani handlar om en underklass rebell i Mumbai som i smyg besöker den mer förmögna delen av staden där en vacker kvinna korsar hans väg, och de blir förälskade.


Källa

Skrivet och översatt av: Jossan
Tid: 19:51:35
Datum: 2011-03-01
julia
Man kan köpa Vouge nu på pressbyrån, som Kristen är med på :D
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar