McFly tycker att Kristen är mystisk


Bandet McFly fick i en intervju ett namn på en kändis, och sedan skulle de säga det första de kom att tänka på. Här är vad de sa om Kristen:

Tom: Mysterious.
Harry: Mysteriously beautiful!


Källa 1
Källa 2

Skrivet av: Jossan
Tid: 15:57:23
Datum: 2011-05-29
elin
Hej!

Jag läste just en lång intervju med James woods. Han pratar bland annat om kristen och An amerikan girl. här http://robstenation.blogspot.com/2011/05/james-woods-talks-about-kristen-and.html. Så jag undra om jag är den ända som tycker att han är riktigt skum? Han gör reklam för filmen innan den ens börjat filmats och han pratar jätte mycket om hur alla kommer att älska o att den kommer få "oscar buzz", vilket sätter höga förväntningar på kristen. ok, hon är en jätte duktig skådis men tänk om hon inte kommer nära en oscar. Gubben borde inte vara så säker.( Dessutom verkar han gilla yngre tjejer, med tanke på att hans flickvän är 24 o han 64) hih, men aja jag undrar bara om ni läst detta och vad tycker ni ? :)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar