Rob erkänner att han & Kristen har adopterat Bear tillsammans


Rpattz och Kstew adopterar en hund tillsammans

Om du någonsin behövde mer bevis att Robert Pattinson och Kristen Stewart är ett par, så sluta leta... Twilight-paret har adopterat en hund tillsammans. Enligt Hollywood Life erkände Rpattz till en tysk tidning att han själv och Kristen har räddat hunden, och döpt den till Bear.

Den 25-åriga skådespelaren sa: "Tacka gud att Kristen var med mig. Så att vi bara adopterade en hund. En byracka. Vi kallade honom Bear."

Källa 1
Källa 2
Bildkälla

Skrivet och översatt av: Jossan - Vid användning länka och ge cred till kristens.se
Tid: 20:46:47
Datum: 2011-05-17
Eliza
tror det är lite missförstånd med översättningen, läste en annan tysk tidnings artikel med rob. Där han fick samma fråga och han säger inte att dom adopterar hunden tillsammans, bara att kristen var med honom när han adopterade hunden. Men eftersom de är tillsammans så tar de väl hand om hunden tillsammans, men att det är robs hund. Kristen har ju redan massa hundar hemma.
Tid: 20:53:38
Datum: 2011-05-17
Johanna
Förlåt men jag råkade skicka förra kommentaren. Men iaf, det sägs att Breaking Dawn Part 1 kommer ut på bio den 16 november ist för 18 men jag är inte säker jag har nyligen mejlat sf för att vara helt säker
Tid: 21:06:05
Datum: 2011-05-17
Jossan - kristens.se
Eliza: Åh, i så fall är det källan som är felaktig. Hollywood Life är kanske inte världens mest pålitliga källa... Men det står så här: "Thank God that Kristen was with me. So we just adopted one dog. A mutt. We called him Bear." Men jag vet inte, kan du länka till intervjun med Rob kanske? :)
Tid: 22:09:27
Datum: 2011-05-17
Eliza
Jossan: Jag hittade artikeln och såg att jag läst fel. De står faktiskt att de adopterade hunden tillsammans. De var så länge sedan jag läste artikeln så jag mindes fel. Men sedan vet man aldrig med utländska tidningar de kan bli fel vid översättningen. Men ni hade rätt, ledsen för missförståndet. Hoppas ni inte tog illa vid er..

Tid: 22:54:11
Datum: 2011-05-17
Jossan - kristens.se
Eliza: Nej, nej, absolut inte! :) Det är bara bra att du säger till!
Tid: 09:01:23
Datum: 2011-05-18
ebba
Om ni titta i Twilight och New moon så har Edward mycket längre hår och lixom det rufsigare och kamat bakot och det tyckte jag han passade jätte bra i :D!



Medans nu i eclipse så har han mycket kotare och bara det lixom vanligt kamat. Tycker det inte det klär edward lika bra alls !



Och om man har sett bilder från breaking dawn så ser det ut att vara ännu kortare :o ?!

vet någon varför dom har klippt honom så mycket och varför han inte har den "busiga" frisyren längre :) ?

Säg gärna vilket du tycker han passar bäst i :D

OCH JOSSAN, DU FÅR GÄRNA SKRIVA OM EDWARDS HÅR I ETT INLÄGG :D HADE VARIT GÄTTE ROLIGT :D <3!



Tid: 12:27:51
Datum: 2011-05-18
Jossan - kristens.se
Ebba: Det är för att Rob har spelat in andra filmer emellan som han har behövt klippa håret för, och det har inte hunnit växa ut.



Vi kommer inte att skriva något sånt inlägg här, eftersom det är inte är en Twilight-blogg utan en om Kristen.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar