Kristen är ansiktet utåt för Balenciaga's nya parfym


Kristen Stewart har skrivit på som ansiktet för Balenciaga's nya parfym

Balenciaga kommer snart ha sin egen plats i Twilight. Märket har skrivit på med Kristen Stewart som ansikte för den nyaste Balenciaga-doften för kvinnor. Stewart är mest känd för sin roll som Bella Swan i den storsäljande filmsagan, och kommer representera en kommande doft som förväntas släppas i höst.

"Balenciaga har alltid stått ut för mig," berättar Stewart för WWD under torsdagen. "Även när jag bara började överväga mode och ärligt talat ofta inte visste vilket märke jag hade på mig så kände jag alltid igen och älskade Balenciaga. Det känns som om varvet blir slutet att vara involverad i något som talade till mig då och som självklart fortsätter att excitera mig nu. Märket är bara coolt. Det är så det är. Jag känner mig dragen till det. Det provocerar på ett flertal nivåer. Det är inte skrämda eller konstlade. Det träffar alltid en väldigt cool balans. Alltid väldigt oförnekligt."

Balenciagas creative director Nicolas Ghesquière kallade Stewart musan för den nya doften. "Kristen förkroppsligar det moderna i den nya Belanciaga-parfymen med sin unika känslighet och intelligens," sa Ghesquière. "Från hennes tidiga framträdande i Panic Room till hennes independent-film Welcome to the Rileys, så har jag alltid känt av hennes progressiva karaktär. Jag bjöd in henne till ett projekt med Bruce Weber 2006. Sedan dess har jag alltid önskat att gå samarbeta ytterligare med henne, för jag vet att hon delar den genomgripliga andan i Balenciaga."

Isabelle Guichot, värkställande direktör för Balenciaga, la till: "Kristen är det perfekta valet eftersom hon ger uttryck för Nicolas Ghesquières unika version av det andra kapitlet i vår parfymhistoria."

Charlotte Gainsbourg stannar som ansiktet utåt för Balenciaga Paris, som var märkets första doft, vilket lanserades 2010.

"Kristen stod ut som ett uppenbart val för vår nya parfym," sa Catherine Walsh, förste VD på American fragnances for Coty Prestige, en uppdelningen av Coty Inc. "Hon har en unik stilkänsla, ganska orginell och chic i sättet hon blandar mode. Hennes eleganta modernhet och medförra rebellsida matchar andan i Balenciaga perfekt."

Stewart sa att hon tar lite tid för att slappna av efter ett hektiskt 2011. "Min horisont är klar just nu (förutom för det här!) när det gäller nya projekt, vilket känns otroligt," sa hon. "Jag har avslutat tre filmer jag inte kan vänta på att få se komma ut det här året, On the Road, Snow White and the Huntsman och Breaking Dawn 2."


Källa
Bildkälla

Skrivet och översatt av: Jossan - Vid användning länka och ge cred till kristens.se
Tid: 15:24:22
Datum: 2012-01-13
Fanny B
Nej vad roligt! Spännande att hon testar lite andra saker :) Det blir säkert väldigt lyckat.
Tid: 00:08:59
Datum: 2012-01-14
Alice
Är det så som Dakota Fanning gjorde med Oh Lola parfymen? Fast med Balenciagaparfymen alltså ;)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar