Welcome to the Rileys releasedatum flyttat


Det verkar som om releasedatumet för Welcome to the Rileys i USA har flyttats fram en vecka. Från den 5 november till den 29 oktober.

Något om när WTTR kommer till Sverige har vi fortfarande ingen information om. Däremot kommer den till Norge den 24 september enligt IMDb så bor man i närheten eller har en resa till vårt grannland inplanerad kan man skratta sig lycklig.

Källa

Skrivet av: Jossan

End of Summer Movies Poll

MovieFone har massor massa omröstningar där The Twilight Saga: Eclipse och Kristen går att rösta på.

RÖSTA HÄR
eller klicka på bildenWhich movie was most worth your cash?
The Twilight Saga: Eclipse

What was the best chick flick?
The Twilight Saga: Eclipse

Who was summer's sexiest woman?
Kristen Stewart, The Twilight Saga: Eclipse

Who was your favorite on-screen couple?
Robert Pattinson and Kristen Stewart, The Twilight Saga: Eclipse

What was the summer's best sequel/prequel?
The Twilight Saga: Eclipse

What was the best gasp-worthy moment?
Bella and Jacob kiss, The Twilight Saga: Eclipse


Källa

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 310810

På LAX den 18 oktober 2009.


Ny månad imorgon. Vilken film vill ni se som månadens?

Bildkälla

Skrivet av: Jossan

WTTR på lista över filmer man måste se

Welcome To The Rileys (November 5; Samuel Goldwyn)

What’s The Deal?
Directed by Jake Scott (Ridley’s son), “Rileys” follows a couple (James Gandolfini and Melissa Leo) whose relationship has been deteriorating ever since their daughter’s untimely death. Enter a scrappy underage prostitute played by Kristen Stewart.

Who’s Already Seen It?
9 critics gave it an average of B on the film’s criticWIRE page.

Why is it a “Must See”?
The film debuted to very warm notices at the Sundance Film Festival, particularly for Stewart’s performance. Audiences haven’t recently given her a chance outside the “Twilight” series (see “Adventureland” and “The Runaways”), but perhaps this film can change that. If Samuel Goldwyn (who picked up the film from Apparition after they all-but-folded) plays their cards right, it could even give her some Oscar buzz.Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Fan berättar om sin upplevelse med Kristen i Argentina


Kristen läste ett brev från mig och sa till sin assistent att hon ville träffa mig. John gav några scheman till min pappa och mötte oss i kafeterian. Producenten pratade med mig och min familj i förväg för att försäkra sig om att vi inte var psykopater. Jag vet, hahaha.

När de sa till mig ”hon väntar” fick jag nästan en hjärtattack, kunde inte andas. Jag korsade gatan, gick ett halvt kvarter, in i huset, igenom säkerhetskontrollen där de hade metalldetektorer (som om jag skulle göra något mot dig, duh), gick igenom en till dörr och du kom springande för att möta mig.

Den bilden kommer aldrig att lämna mig. Jag kramade dig för all den tid jag inte kommer att kunna göra det, att börja gråta var oundvikligt. Jag var så nervös att jag hade magont och när jag såg dig, försvann allt. Jag sa ”Jag är så ledsen, jag vet att du måste hata det här” och du sa ”Skojar du med mig? Det här är den bästa” med ett stort leende som jag aldrig kommer att glömma. Jag var mållös ett tag, jag kunde inte göra något förutom att titta på dig Kristen. Och jag kunde inte rå för det och sa ”Du är faktiskt vackrare i verkligheten” och du rörde vid mitt hår. Du visste inte vad du skulle säga till mig, jag älskar dig, du är så söt. ”Hur mycket tid har vi?” och du sa ”Åh, vi hänger bara.”

De hade verkligen ett party på bakgården. I själva verket så berättade min bror för mig att Garrett frågade honom ”Gillar du öl?”, ”Ja, med vänner,” och sa ”Vill du ha?” (och pekade på hans ölglas).

De hämtade två stolar till oss och på sätt och vis separerade oss och jag sa nah, ställde mig upp och drog min stol bredvid din ”Jag kan inte vara så långt ifrån dig.” ”Hahaha” skrattade du. De gav oss vatten och du drack upp hälften av ditt på en halv minut (det var varmt) haha och jag sa ”Jag vet inte ens varför jag har det här glaset i min hand, jag ska lämna det på marken för min säkerhets skull.” Hahaha.

Du presenterade mig för alla dina vänner... Sam R. GUD! Min svakhet (den engelska) sa till mig ”Hej, hur mår du? Jag är Sam.” ”Jag vet. Trevligt att träffa dig!” Sen kom Garrett mot mig (ja, han är vacker, väldigt) och han har ögon att dö för, jag svär, och han sa ”Hej, jag är Garrett” (jag tyckte att de alla var väldigt coola, speciellt Garrett) och någon mer hälsade på mig men jag kan inte komma ihåg vem.

Till sist, pratade John (som är bäst, låt mig bara klargöra det) med mig med ett leende och jag varken tittade eller lyssnade. Jag kunde inte sluta titta på varelsen som satt bredvid mig. Jag tog din hand (förresten, den var väldigt mjuk och hade kantstött rött nagellack) och du sa ”Hur mår du? Njuter du av det här?”, ”MITT LIV KOMMER INTE ATT BLI BÄTTRE ÄN SÅ HÄR. TRO MIG.”, ”Åh, säg inte så!” Hahaha men det är sant. ”Men sanningen är, det här är den bästa stunden i mitt liv.”

Vi pratade om Robert och Ashley Greene, jag lärde henne lite spanska och vi larvade oss. Hon är väldigt gullig, inget av vad de säger är sant. Hon är så blyg att det är svårt att tro det. Jag var med henne i en timme för vid 17:10 var jag redan ute, men det kändes som ett århundrade. Jag vill ha fler århundraden. Jag älskar dig prinsessan, det finns inget större nöje än att du vet att jag existerar och att du eskorterade mig till dörren.

För de som vill veta, nej jag träffade henne inte på flygplatsen. Det här var någonting mellan henne och mig, och jag vill inte säga mer. Men jag vill göra klart en sak: jag låtsas inte. Jag ville bara dela min upplevelse, om det stör dig är det inte mitt fel. Kristen Jaymes Stewart jag älskar dig, tack för den bästa dagen i mitt liv.


Översatt utav Jossan. Kopierar du ge tydligt cred till Kristen S.

Källa
Källa (översättning)

Skrivet av: Jossan

Dakota Fanning kände sig bekväm med att kyssa Kristen

Dakota Fanning insists kissing Kristen Stewart for a scene in their new movie 'The Runaways' was not awkward, but felt ''comfortable''. Dakota Fanning found kissing Kristen Stewart "comfortable".

The 16-year-old actress locks lips with the 'Twilight Saga' star in their new movie 'The Runaways' - in which they play rockers Cherie Currie and Joan Jett respectively - and despite it being her first female kiss, the teenager insists there was nothing awkward about the scene.

She said: "Was it awkward? When you feel comfortable around someone and you have no defences up, that's when you're going to be the best. I feel very comfortable with Kristen." The 'Nine Lives' actress - who shot to fame aged just seven in 'I Am Sam' - also insisted she was comfortable with her strict Christian parents seeing the movie, despite its adult nature, because she had been so desperate to take on a role that reflected the fact she is growing up.

She explained: "I wanted to do a different kind of movie because I am getting older and my parents had no doubts about the project whatsoever.

"I think everyone was comfortable because it's a true story.

"My mom was there on set the whole time. My dad saw it at the Sundance festival and I wasn't really nervous because I've been doing this since I was six, so he's used to seeing me in different situations.

"He says that when he watched it he didn't even think it was me because I look so different and Cherie is not who I am in real life.Bildkälla
Källa

Skrivet av: Hanna

Dagens Kristen-bild 300810

Från talkshowen Much Music den 15 november 2008.


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

New Orleans

Om det här är sant så betyder det att Kristen är i New Orleans just nu. Inspelningen av On the Road där börjar enligt schema den 7 september.


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Melissa Rosenberg pratar om Breaking Dawn

Melissa Rosenberg som skrivit manuset till alla de tidigare filmerna i Twilight-serien gör det även till Breaking Dawn (båda delarna). I videon pratar hon bland annat om hur långt de kommit med manuset, den svåraste scenen att få till, att de troligen kommer att filma lite i Brasilien och att det kan bli en del naket i BD.Skrivet av: Hanna och Jossan

Bilder från i förrigår på Ezeiza

Bilder från Ezeiza flygplatsen i Argentina i förrigår.   

   


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Kris vinkar till fansen

Vinkningen är vid ungefär 0:16, men man ser henne lite genom hela videon.

Sänk volymen på datorn!Skrivet av: Jossan

Vem bar den bäst? Kristin vs. Kristen vs. Nicki


feedback surveys

Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Bild redigerad av: Jossan - Vid användning länka till kristens.se

Fler bilder från fans i Argentina

De två övre är från Bariloche i Argentina, och de två undre när hon anländer till Ezeiza flygplats.
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Kristen S Veckopost [v. 34]Kristen S Veckopost. Här kan ni kommentera vad som helst. Vi som driver sidan ska försöka att vara aktiva bland kommentarerna vi med. Det är helt off topic och behöver inte ha någonting med Kristen att göra. Frågor besvaras i kommentarsfältet eller alternativt i Dagens Fråga.

Hur har din vecka varit? Vad har du gjort? Sett någon jättebra film du vill tipsa om? Vill du tipsa om bra låtar eller band/artister? Känn dig även fri att göra reklam för din blogg eller twitter här! Har du någon fråga som du vill att vi tar upp i Dagens Fråga? Behöver du hjälp med någonting? Klaga på skolan eller jobbet. Intresserad av länkutbyte? Känner du dig i behov av att dela mig dig av någonting roligt/ledsamt? Har du förslag på en Dagens Kristen-bild? Helt enkelt, skriv vad du vill!


Spam (ett flertal upprepade inlägg för att göra reklam för sin blogg)  bland kommentarerna raderas. Ett inlägg med reklam räcker. Fortsätter spamningen eller missbrukas det kommer vi att stänga av möjligheten att kommentera för dig.

Skrivet av: Jossan

Autograf från Kristen från Ezeiza flygplats


"Den där autografen gav Kristen Stewart en anställd på Ezeiza flygplats där vi stannade i 10 timmar men vi kunde inte se... Pojken visade oss autografen, eftersom han jobbade där hade han möjlighet att vara med henne vid VIP:en... Han sa att Robert Pattinson INTE var där."

Källa 1
Källa 2

Skrivet av: Jossan

Fans på Argentinas flygplats

Det här är en video på folk som springer genom Ezeiza flygplats (Argentina) för att få se Kristen. Den är helt galen med men del skrik och man känner sig yr efter att ha sett den. Så titta på egen risk. Kristen syns inte i videon.UPPDATERAT: Inspelningen i Argentina är redan klar. Nästa stopp är Mexiko den 18 september.

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 290810

Bilden är ifrån New Moon Photocall i Mexico 2009.Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Entertainment Weekly Outtakes nu i HQSom vanligt, klicka för att se bilderna i större storlek. Bilden ovan finns med här under också.

   

   


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

ABC3 Studio3 videointervju

Jag vet inte riktigt om vi lagt upp den här förut, men jag kommer inte ihåg att jag sett den i alla fall. Videon är från promon för Eclipse. Här får vi bevis på att Kristen har riktigt bra minne också. Jag skulle åtminstone aldrig lyckas komma ihåg så mycket av det där handslaget.Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 280810

Kristen stötte på Into the Wild-regissören Sean Penn den 17 februari i år.


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Boston Film Festival visar Welcome to the Rileys


17 - 23 september kommer det att vara Boston Film FestivalStuart Street Playhouse i Boston. Welcome to the Rileys kommer att visas den 20 september 6:45PM (lokal tid).

In its East Coast premiere, “Welcome to the Rileys” is a powerful drama about finding hope in the most unusual of places. Once a happily married and loving couple, Doug and Lois Riley (James Gandolfini and Melissa Leo) have grown apart since losing their teenage daughter eight years prior. Leaving his agoraphobic wife behind to go on a business trip to New Orleans, Doug meets a 17-year-old runaway (Kristen Stewart) and the two form a platonic bond. For Lois and Doug, what initially appears to be the final straw that will derail their relationship, turns out to be the inspiration they need to renew their marriage.

Källa

Skrivet av: Jossan

Mer om Breaking Dawn i Rio

Ordförande för Rio Filme har twittrat mycket om att en liten del av Breaking Dawn kommer att filmas i Rio. Fortfarande ingenting som är bekräftat däremot.

Översättning: Breaking Dawn in Rio = an investment of $1.5 million in the city + will generate many jobs + it will be a gift for the fans.Översättning: They are in Rio. I cannot give details. Soon comes the decision RT @ Vanessahjt: will the producers of Breaking Dawn desist from viewing locations here.


Källa
Källa (översättning)

Skrivet av: Jossan

WTTR till New Orleans Film Festival


Welcome to the Rileys med Kristen, James Fandolfini och Melissa Leo som visades på Sundance och Los Angeles Film Festival, kommer att öppna New Orleans Film Festival den 21 oktober. Mycket av filmen utspelar sig i New Orleans.

Källa

Skrivet av: Jossan

Nya HQ stills & screencaps från Welcome to the Rileys

Klicka för större.

   

   

   


Bildkälla 1
Bildkälla 2

Skrivet av: Hanna och Jossan

Kristen’s FAME Comic book: Såldes ut på en dag


After yesterdays announcement of Bluewater Productions biography comic book on pop diva Lady Gaga selling out one day after its release, Fame: Kristen Stewart does the same even with an aggressive overprinting of the title. As for a new printing, next month comes a giant sized flipbook with FAME: Kristen Stewart and FAME: Robert Pattinson. Both books will be printed in a 48-page comic book and have new material not seen before. The book can be ordered at comic book stores and Amazon by using the ISBN code 978-1-4507-0884-5.

Writer Kim Sherman, who has also penned Bluewaters’ Robert Pattinson entry in the series, said that Stewart’s versatility and talent might surprise readers who only know her as Bella.

“For Twilight fans, Kristen Stewart is a woman whom fans long to be and love to hate,” Sherman said. But Kristen has been in the public eye for years, and her career as a serious actor spans dozens of films over a 10-year period of time. My goal with this biography was to show readers the depth residing in this young woman and the roles she’s beautifully tackled through a series of spot shots, pinups and word art.”
Sherman added that the art on this book, provided by renowned DC/Wildstorm artist Warren Martineck, perfectly brings Stewart’s story to life.
.

Källa

Skrivet av: Hanna

Dagens Fråga

Vad använder du för program till din design/header?

Jag använder mig av Adobe Photoshop Elements 7.0. Men nu när jag just börjat första året media på gymnasiet så kommer jag att få lära mig Illustrator bland annat så vem vet vad det kan bli för något i framtiden!

Kommer ni ihåg de här?!

 

OBS! Ej tillåtet att spara, kopiera eller använda dessa bilder!


Skrivet av: Jossan

Tatum O'Neal om att jobba med Kristen


Tatum O'Neal
om att jobba med Kristen när de spelade in The Runaways:

Ms O'Neal came face to face with Hollywood's new breed of young starlets: Kristen Stewart, Dakota Fanning and perennial scene-stealer Riley Keough. 'I see so much of myself in Kristen,' she says. 'You'd think I'd say it about the other one. Dakota. Because she was the huge child star. But Kristen's got a little edge to her. She knows she has to protect herself. I see myself in that. She's got a lot to carry. But I think she's going to be OK. I just like staring at her skin.'

Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Är Kristen Stewart drottning av sommaren 2010?


E! Online wants to know which female star ruled summer 2010. And Kristen is one of eight stars chosen for the second round Kristen is up against Sandra Bullock, so make sure to head over and vote to make Kristen queen. 2nd round voting ends August 31st at that time they'll reveal who makes it to the third round..

Se till att rösta på Kristen. Klicka här för att rösta!

Källa

Skrivet av: Hanna

Kris fick rollen som Marylou just efter Into the Wild

Från en intervju med Marcos Strecker där han bland annat avslöjar att Kristen fick rollen som Marylou direkt efter hon gjort Into the Wild, vilket var 2006.

In the case of Kristen Stewart accepting the role there's an interesting aspect to it, he chose her – he did a test with her for On the Road - right after she did Into the Wild, a film by Sean Penn. Which is also a road trip film. And he chose her before she became well known. It's the same case with Garrett Hedlund who now has made the film, Tron. At the time he did the test with Walter, it has now been several years, he was completely unknown.

The studios didn't want to finance OTR because they found that the actors wouldn't sell tickets at the box office because they were unknown.  So once again Walter was proven right, as has happened before, these actors who were unknown became big stars. Kristen Stewart because of her success with the Twilight series, she didn’t have to do OTR. It's not a film that will pay her as much as she would get paid in a big blockbuster like the Twilight series.

She made a point in mentioning it in public on Oprah Winfrey in the US, a presenter on TV. She surprised the world and her agents saying she was going to do OTR with Walter Salles and that it was a high priority for her.

I find that that shows the intelligence of these young actors who logically would like, and are interested in doing big blockbusters and doing films for large audiences, but they are also faithful to characters that are rich and to directors who they admire.

I think that’s why Kristen Stewart and Garrett Hedlund want to do a film with Walter Salles. I think that will be one of the secrets to the success of OTR and to what will be OTR.


Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Nikki Reed pratar lite kort om Kristen och OTR"I'm excited about Rob [Pattinson]'s movie 'Water for Elephants,' " she added. "I think he's going to be phenomenal in that, and Kristen [Stewart] is doing an amazing film ['On the Road']. Elizabeth Reaser just did a movie called 'Homework' with Michael Angarano, who's a really good friend of mine, and Emma Roberts that I'm excited about."

Källa

Skrivet av: Jossan

Nya bilder från Argentina

Två nya bilder på där hon skriver autografer till fans i Argentina har kommit ut. Kristen befinner sig där för tillfället för att spela in On the Road. Det vita på bilden är faktiskt snö, eftersom det är vinter där just nu.
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 270810

Utanför The Today Show den 29 juni 2010.


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Ny promobild för Eclipse

Ett fan från Filippinerna fotade en ny Eclipse promobild. Hoppas på bättre kvalitet!


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 260810

Från Press konferensen med Into the Wild i September 2007.


Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Kristen & Rob fanvideo - "Shiver"


Vad tycker ni om fanvideor? Borde vi ha fler på Kristen S? Länka bland kommentarerna så kanske vi lägger upp någon av dem senare!

Skrivet av: Jossan

Nya "New Moon" HQ stills

Klicka på respektive bild för att se den i större storlek.   


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Rolling Stone bilder i HQ

Klicka på respektive bild för att se den i större storlek.
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Dagens kristen-bild 250810

Från Nylon i mars 2009.


Bildkälla


Skrivet av: Hanna

Kristen & Robert är populärast


Most Popular

There are all kinds of stars who make up the popular crowd. Right now, the most popular kids in school are Robert Pattinson and Kristen Stewart (but good luck getting them to come to your Sweet 16 – they tend to keep to themselves).


Källa

Skrivet av: Jossan

Fan Encounter från Berlin


I met Kristen when she was in Berlin... she was so nice...
We waited in front of her & Taylor's hotel for 3 days...The first day she didn't show herself. At the second day she also didn't show but Taylor did - with a 10 metre distance he waved us but it was pretty wonderful.
And the third day she finally came 'cause we made a poster for her & taylor where was written "Kristen & Taylor you gave us 3 days. Please give us just a few minutes!" And a half hour later there was coming a van where she was sitting in & we screamed things like "Kristen please! Just for a photo!" and a few minutes later I saw a little person lol running up the gateway. And I got a photo with her & then I asked her "Can I hug you?!" and she smiled so sweet and said "Yeah sure" like she always says. ;D It was the best day ever. *__* She was so nice and pretty and cool and funny and and and... lol she was amazing.Bild/källa

Skrivet av: Jossan

Scans från "Look"Klicka för större storlek.

    


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Scans från "More!"Klicka för att se bilderna i större storlek.

   


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Filmdatum i New Orleans avslöjade

Exakta datum då filminspelningen för On the Road spelas in i New Orleans är 7 - 16 september.


Källa

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 240810

Ryan Reynolds och Kristen i Adventureland.


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

The Runaways Special DVD omslag


Om den här versionen av DVD:n kommer att gå att köpa i Sverige vet vi än så länge ingenting om. Vi håller er uppdaterade men uppskattar tips om ni vet något!

Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Kristen har synts till i Argentina!

Fanfoto med On the Road casten på en flygplats i Argentina.


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

"More!", "OK!" och "Who"

Tidningarna More!, OK! och Who har alla satt Kristen på framsidan och skiver om att Rob var uppe med henne i Montreal eller kyssbilderna.


Bildkälla 1
Bildkälla 2

Skrivet av: Jossan

Rösta på Welcome to the Rileys

Awardsdaily.com kan man rösta på filmer man tror eller tycker förtjänar en Oscar. Det har gått lite rykten om att Welcome to the Rileys kan komma att bli nominerad, och det är en av många filmer som går att rösta på.

Gör det här!


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Frida #17

Kristen är med i en ensidig artikel i senaste Frida. Nummer 17 med Jessica Simpson på framsidan.


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 230810

Från fan-event i Seoul, Korea 3 juni 2010. Klicka för större.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Favoriter under Twilightiden

Emipire intervjuade Kristen under tiden för Twilight och frågade henne om hennes favoriter. Bland annat vilken bok hon skulle ta med till en öde ö. Videon är ganska gammal men ändå kul att se.Skrivet av: Jossan

Capricho (Brasilien)

Kristen är med lite i augustinumret av tidningen Capricho (Brasilien). Klicka på bilden för att se den i större storlek.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Kristen S Veckopost [v. 33]Nytt på Kristen S är nu Kristen S Veckopost. Här kan ni kommentera vad som helst. Vi som driver sidan ska försöka att vara aktiva bland kommentarerna vi med. Det är helt off topic och behöver inte ha någonting med Kristen att göra. Frågor besvaras i kommentarsfältet eller alternativt i Dagens Fråga.

Hur har din vecka varit? Vad har du gjort? Sett någon jättebra film du vill tipsa om? Vill du tipsa om bra låtar eller band/artister? Känn dig även fri att göra reklam för din blogg eller twitter här! Har du någon fråga som du vill att vi tar upp i Dagens Fråga? Behöver du hjälp med någonting? Klaga på skolan eller jobbet. Intresserad av länkutbyte? Känner du dig i behov av att dela mig dig av någonting roligt/ledsamt? Har du förslag på en Dagens Kristen-bild? Helt enkelt, skriv vad du vill!


Spam (ett flertal upprepade inlägg för att göra reklam för sin blogg)  bland kommentarerna raderas. Ett inlägg med reklam räcker. Fortsätter spamningen eller missbrukas det kommer vi att stänga av möjligheten att kommentera för dig.

HQ porträttbilder från Twilight presskonferensen

Nu finns porträttbilder från presskonferensen för Twilight 2008 i HQ. Klicka på respektive bild för större storlek.  

  

 


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 220810

Charlie och BellaNew Moon.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Statist berättar om hennes upplevelser från OTR

Hon berättar om när hon såg Kristen för första gången på riktigt.

Skrivet av: Hanna

Dagens Kristen-bild 210810

MTV Movie Awards 2009.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Kristen linne+väska

 

 Ett linne med Kristen på och en tygväska.

(Det går bara att beställa linnet och väskan om man bor i USA.)

 Men om det är någon som bor i USA så kan man beställa dom här!Källa

Skrivet av: Hanna


Möjligt filmdatum för Breaking Dawn i Brasilien

Även fast Summit inte har bekräftat att Breaking Dawn (del 1) kommer att filmas i Brasilien fortsätter ordförande för Rio Filme att twittra om det.

Nu senast skrev han:
Om inspelningen för "Breaking Dawn"kommer att filmas i Rio, kommer det att bli i november eller december. Okej? Och inget mer kan bli satt innan datumet närmar sig.Se vad han twittrat tidigare om BD här och här.

Källa 1
Källa 2 (Översättning till engelska)

Skrivet av: Jossan

Riskabelt att söka på Kristen på internetUnga Hollywood - Lika farliga att söka på som de är kända.

Unga Hollywood stjärnorna (och populära ämnen för skvallertidningar) Miley Cyrus, Ashley Tisdale och Lindsay Lohan knuffade alla ut Heidi Montag och Jessica Alba som var med på förra årets lista. De rankades också högre än andra unga personligheter inkluderat "Twilight" stjärnorna Robert Pattinson (#30) och Kristen Stewart (#20), Jonas Brothers (#23), Taylor Swift (#16), Lauren Conrad (#25), Vanessa Hudgens (#17) och Zac Efron (#21).


Översatt utav Jossan. Kopierar du ge tydligt cred till Kristen S.

Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Styles that go both ways

I septembernumret av Cosmopolitan (US) är Kristen med i den här artikeln om frisyrer som fungerar på både killar och tjejer.
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Filmmissar i Eclipse• The newborns aren’t all “pretty” as vampires should be.

• In the scene where Bella takes off on the motorcycle with Jacob, Edward’s eyes are golden. When Edward shows up at Bella’s house later that evening, they are black. His thirst wouldn’t have become so apparent so quickly.

• The Cullens are watching a news report about the violence in Seattle. It is night time in the report, and the reporter says “this is CNN live.”. Cut to the Cullens watching the newscast, and it is daylight out. Forks and Seattle are both in western Washington, it could not be night in one place and day in the other.

• In the scene where Alice & Charlie are talking on the steps outside Charlie’s house, they are standing still, but in the next shot they are walking down the steps.

• Just after Victoria has been killed, Edward goes over to Bella to bandage the cut she made on her arm, tying the fabric around her wrist. However, when Bella cut herself, it was on the inside of her elbow, not her wrist.

• In the last scene where Edward and Bella are sitting in the sunny field, Edward is not sparkling.


Klicka här för att läsa mer!

MovieMistakes.com har suttit och letat fel i Eclispe och de hittade några misstag med de var inte så allvarliga. Jag vet att det inte direkt någon Kristen update men det är ganska dött idag.

Skrivet av: Hanna

Kristen som modell för GAP 2006.

2006 så gjorde kristen reklam för T-shirt shopen.Klicka för större.
   


Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Dagens Kristen-bild 200810

Från ett photoshoot med ELLE 2010.Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Summit klarar upp lite rykten

Det har cirkulerat en del rykten om Breaking Dawn och även Eclipse DVD:n. Nu har Summit klarat upp dem och förklarar hur det ligger till:

1) There is only one casting director working on THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN films right now – Deborah Zane. As of right now no local auditions are being held. If Deborah’s name is not attached to it in some form or another, it is not legitimate. She is also not putting out nationwide casting notices. Once again – as was the case with NEW MOON and ECLIPSE – any ads you see are completely false. She has set up an e-mail address specifically for casting inquiries (BreakingDawnCast@gmail.com).


2) Lexicon touched base regarding a rumor about Renesmee’s name changing in BREAKING DAWN. It is FALSE.

3) Twi Examiner asked about Riley’s appearance in BREAKING DAWN because it was listed on Xavier’s IMDb page. Riley will not appear in the BREAKING DAWN films. It is a rumor.

4) Also not confirmed is anything you have heard about the US release date of the ECLIPSE DVD. We have not announced it yet, so unless it is international and confirmed by an international distributor, it is a rumor.


Källa

Skrivet av: Jossan

Beskrivning av Marylou

Här är den egentliga beskrivningen utav Marylou, alltså från boken:
I filmmanuset beskrivs hon så här:Passar det in på Kristen? Så här ser hon ut som Marylou.

Källa

Skrivet av: Jossan

Nikki Reed om Bellas "beslut" i Breaking Dawn

Breaking Dawn Spoilers!

Nikki Reed (Rosalie) om Bellas beslut om att behålla barnet i Breaking Dawn. Tillhörande artikel finns här.Handlar inte så jättemycket om Kristen kanske, utan mer handlingen och Bellas val. Men det är en lågsam dag idag...

Skrivet av: Jossan

Jumper 2 för Kristen Stewart?Prior to it's release, and therefore the wide-spanned total trounce, 20th Century Fox had let it be known that they hoped "Jumper" be their next big franchise. The sequel talk went away once the film - a snooze-worthy science-fiction yarn about a time-traveling wonder-kid, played by Hayden Christensen - hit theaters.... where it was to lucky to stay a fortnight.

Seems FOX's Tom Rothman hasn't given up on the series though (no surprise I guess, considering his two big hopefuls of 2010 - "Percy Jackson" and "The A-Team" performed well below expectations; studio needs a franchise - and quick!).

In an interview with MTV, star Hayden Christensen said talks are now underway regarding the once-mooted sequel.

"We're talking about it right now actually," Christensen, who currently stars in "Takers", said.

Where could the story go? "Hopefully somewhere a little darker. I think there's a lot you can do with it. It was sort of set up in a way it's gonna be mother hunting son and possibly even maybe sister hunting brother. We're talking about it, trying to figure it out."

Kristen Stewart and Diane Lane played Christensen's on-screen half-sister and mother, respectively, in the original. And assumingly, they'd be asked back - while I can imagine Lane would probably be quite happy to do it, since she's not inundated with offers right now, Stewart's star has risen considerably since the original film; might take more than a few bucks to entice the "Twilight" star back.

Can only imagine Samuel L.Jackson (who played the villain first time around), being such a big of money and nonsense, would have already agreed to it.Jag hoppas på Jumper 2 för Kristen faktiskt! Skulle vara kul att se henne (vara med mer) i en actionfilm, det har hon inte riktigt varit förut. Plus att Jumper var den första filmen jag såg Kristen i, så den har en liten speciell plats i mitt hjärta.
Vad tycker du? Har du sett första filmen och skulle en uppföljare vara spännande?

Källa

Skrivet av: Jossan

Cover på The Notebook

Enligt Twitter-sidan för tidningen The Notebook är Kristen på omslaget i september.Källa

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 190810

Porträtt från Rom International Film Festival 2008. Klicka för större storlek.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Skola

Imorgon börjar jag (Jossan) gymnasiet, och Hanna börjar skolan på måndag. Tänkte bara meddela det så att ni vet att det inte blir speciellt många uppdateringar från mig mitt på dagen från och med imorgon. Detsamma gäller Hanna från och med måndag. Eller ja, de första dagarna brukar ju inte vara så långa, men så att ni förstår var vi har tagit vägen i alla fall. Men självklart fortsätter våran uppdatering nästan som vanligt bara på "andra tider", med ett flertal inlägg om dagen. Precis som innan vi fick sommarlov, alltså.

Vill även välkomna de nya besökarna som kommit till de senaste dagarna. Hoppas att ni stannar och glöm inte att följa oss med Bloglovin.

bloglovin


Skrivet av: Jossan

On the Road inspelningsschema

On the Road spelades in i Gatineau igår, och flyttas till Hull idag, för att spela in scener i La Taverne Montcalm. De fortsätter inspelningen i och runt om Montreal fram till 27 augusti, då de tar sig till New Orleans i en månad, följt av tre veckor i Mexiko. Därefter avslutas produktionen med en månad i Montreal igen.Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-Bild 180810

Från ett photoshoot med Teen Magazine 2008.
Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Tell your story

Berätta historian om hur du upptäckte Kristen, i vilken film, varför du lade märke till henne och sedan började gilla henne!

Skrivet av: Jossan

OK! Magazine

OK! Magazine har skrivit om Robstens "återförening" i Kanada. Klicka på bilden för att se den i större storlek.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Kris & Rob lämnar Montreal

Kristen halkar, stackarn! Men hon har bra balans ändå, jag skulle antagligen ha fallit huvudstupa framåt.Skrivet av: Jossan

Video från "The Big Kiss Night"

Det enda man ser är dem kliva in i en bil ungefär, så inte spännande egentligen.Skrivet av: Jossan

Nya fanbilder från Montreal

Bilderna är från den 15 augusti (samma dag som den andra fanbilden med både Rob och Kris).
Bildkälla 1
Bildkälla 2

Skrivet av: Jossan

Bilder från dagens inspelningsplats

I Gatineau i Kanada kommer On the Road att spelas in i fyra dagar från och idag. Här är bilder på dagens inspelningsplats.

  


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Kristen är klar i Montreal

Det är färdigfilmat i Montreal för Kristens del. Bekräftat är att hon även ska med till New Orleans och Mexiko.

UPPDATERAT: Har nu hört att inspelningen snart fortsätter i Ottawa. Mer information kommer.Källa 1
Källa 2

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild(er) 170810

Presskonferens för Twilight i Los Angeles den 10 november 2008.

Bildkälla

Skrivet av: Jossan

"Love Ranch" & "The Runaways" efterfest (bilder)   


Alldeles för taggade bilder, men nya i alla fall!

Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Tydligare bild/video på ringen

En del har frågat om bild/video på Kristens guldiga ring som hon nästan alltid har på sig eftersom det ofta tas upp bland kommentarerna. För att underlätta tänkte jag lägga ut videon som många pratar om. Vi har lagt ut en bild förut där bokstäverna R och O syns. Här finns den.Skrivet av: Jossan

Paparazzin berättar hur han fick de berömda bilderna

De efterlängtade bilderna som bekräftar att Robsten är sant har nu äntligen kommit. Läs fotografens historia om hur han lyckades ta bilderna. Jag har hört att bilderna såldes för 300.000 dollar, vilket motsvarar ungefär 2 och en kvarts miljon svenska kronor.


Earlier today, photos of Robert Pattinson and Kristen Stewart kissing sent thousands of Twilight fans scrambling when Celebuzz exclusively posted them. Quicker than you could say "Robsten," the photos overtook Twitter, Facebook and celebrity sites around the world. But, just how did they come about? Celebuzz spoke directly to the photographer who snapped the pics seen 'round the Web to find out how he got the elusive rumored couple kissing on film.

The photographer (his first name is Randy) tells Celebuzz that this is the shot he's spent months working day and night for. "I've been chasing Twilight for the last year and a half. I've been waiting for this shot for a long time ... I knew they were a couple, but you never see many candid sets of them together," Randy tells Celebuzz.

The photos came about when Randy trailed Stewart, Pattinson and Rob's pal (and Kristen's On the Road co-star) Tom Sturridge to a party near Boulevard St. Laurent in Montreal over the weekend.

"They left their hotel around 8:15, and they hopped in a van taxi and they kind of just got out ... and during that 25 seconds, they were just making out and Tom Sturridge was standing there just looking."

The photog says Pattinson's recent penchant for hanging out around Stewart was a clear indicator to him that the two were a couple.

"You get that feeling like, 'How could they not be a couple? If I was a couple and my friend was just working on a movie, would I go and sit outside of her trailer for 16 hours? If it was just a friend, I'd go back to London to see my parents or go to Las Vegas with my boys," Randy said.

Still, even with the new photos, the photographer thinks the couple will do "the Beyonce-Jay-z thing... 'Well, they caught us ... but we're going to keep doing our thing and not talk about it.' They'll just be more cautious. The nice thing is they genuinely like each other. They're a legitimate couple. It's not like someone said 'You guys should date so you can be a power couple.' They actually like each other."
Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Nya bilder på Robsten - Oh my..!

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Låter bilderna tala för sig själva så får ni diskutera bland kommentarerna.

Bilderna togs igår (söndag 15/8).

    

     


*Be right back, fangirling*

Bildkälla 1
Bildkälla 2

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 160810

Från ett photoshoot med Elle UK 2010.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Fan Encounter från Montreal

Tjejen som står bredvid Rob på bilden nedan berättar om mötet med honom och Kristen:

It happened august 15 around 8:30pm. Location: Mtl, that's all I'm going to say. They were leaving in a cab with 2 friends, Tom (already in cab) and Sam.

We were so lucky to see them. Still cannot believe it. I asked Kristen if we could take a pic with her and the kids, she said yes, so I asked her if it was ok with Rob too and she didn't mind. Rob was busy taking pic with 2 other fans. So for the minute we waited I told her we loved her, we loved her work and Rob's and told her I was so happy (???) I could have said so many things but I was really shaking inside and my heart was beating so fast. She's so beautiful, delicate (tiny) and nice. Before Rob joigned us, my husband told her it was a dream come true for me and the girls (I guess for him too). And he made sure again it was ok for taking the pic.

Rob joigned us, and my husband took the pic. I told Rob I loved his work. And they left. As much as I wanted to be in the middle, I was so happy to see her next to him. To me it was important.

I wanted to say so many things to them but it happens all so fast...and my mind went *blank*.

I'm really happy. I will never forget that day and I think our daughters won't too.
Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

InStyles 2010 Makeover AwardsBest Twilight Highlights
These two Twilight Saga stars got bitten by the highlights bug—Kristen Stewart sported a sweet strawberry blond for summer; Ashley Greene lightened up her chestnut mane with a wash of champagne highlights.


Källa

Skrivet av: Jossan

Ladda ner det uppdaterade manuset till On the Road

Klicka här eller på bilden och sedan på "Click here to start download.." för att ladda ner.Skrivet av: Jossan

Lämnar inspelningsplatsen

Kristen, hennes livvakt John och Sam Riley lämnar inspelningsplatsen av On the Road för dagen.   


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Dagens Fråga

Har ni tänkt på att bli en paparazzi fri blogg?

Jag har tänkt tanken flera gånger, och tvekar faktiskt en del. Men känner just nu att vi inte kommer att bli det. Jag ska förklara varför. Många vill veta vad Kristen gör "i detta nu". Genom att få se paparazzibilder blir det som ett bevis på vad Kristen gör, var hon är, och med vem. Som till exempel att Robert är uppe i Montreal med henne just nu. Det hade gått rykten, men utan bilderna trodde man inte riktigt på det. Därför behövs det ofta.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Taylor: Kristen är en underbar kyssare

What’s different this time with Eclipse?
Honestly, I was disappointed. There were many action scenes for Jacob, but when the best stuff happens, Jacob is in his wolf form, so they left out some of the stuff I did on my own. At least I got to kiss Kristen for the first time ever. That was probably the best. She’s a great kisser..

Scannade bilder från tidningen:Källa

Skrivet av: Hanna

Statist rapporterar från inspelningen

Det är härligt att det är mycket statister med i On the Road. Det betyder en del uppdateringar från dem där de berättar lite kort om vad som spelats in under dagen. Här nedan kommer två tweets:

Källa 1
Källa 2

Skrivet av: Jossan

Sade Giliberti gillar filmen The RunawaysThe last good movie I watched was The Runaways, about Joan Jett, starring Kristen Stewart. I liked that it just told the story. No in-between love story or curve-ball plot. Plus the performances were good from KStew and Dakota Fanning.

Sade Giliberti är en TV-programeldare i Sydafrika.

Källa 1
Källa 2

Skrivet av: Jossan

Nickelodeon Kids Choice Awards 2010

Kristen är nominerad på årets Nickelodeon Kids Choice Awards i kategorin Favorite Movie Star. Galan sänds den fredag den 8 oktober klockan 19:00 i USA. Om Kristen kommer att medverka under galan återkommer vi med tider här i Sverige när vi vet det. Kom till röstningen genom att klicka på bilden.Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 150810

I Los Angeles den 14 februari 2010. Klicka för större storlek.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Nya OTR-castmedlemmar avslöjade

På pressreleasen för On the Road avslöjades en del nya namn inom casten! Namnen som stod med var:
Sam Riley, Garrett Hedlund, Kristen Stewart, Kirsten Dunst, Viggo Mortensen, Amy Adams, Steve Buscemi, Elisabeth Moss, Alice Braga, Tom Sturridge, Danny Morgan och Terrence Howard.

Vilket är en del nya namn. Vilka alla ska spela står tyvärr inte. Men vi kan meddela att det i princip är fastställt att Tom Surridge spelar Carlo Marx.Källa

Skrivet av: Jossan

Frida #16

I tidningen Frida finns en intervju med Kristen med på ett tvåsidors uppslag. På framsidan är det Katy Perry. Tidningen brukar kosta 32:50 och finns att köpa i de flesta matbutiker och Pressbyrån.


Bild/källa

Skrivet av: Jossan

On the Road i Argentina

Det verkar som om On the Road faktiskt kommer att spelas in i Argentina. Andra har sagt det förut och fler fortsätter, så antagligen stämmer det!
Men om Kristen kommer att åka med till Argentina är det ingen som vet. De enda platser som är säkert att Kristen ska med till på inspelningen är Montreal, New Orleans och Mexiko.Källa 1
Källa 2

Skrivet av: Jossan

Dagens kristen-Bild 140810

Bilden är ifrån Interview i Oktober/November 2009.


Bildkälla

Skrivet av: Hanna

De börjar spela in Breaking Dawn i Oktober

Dom kommer att spela in Breaking Dawn i 4½ månad. Dom börjar i November 2010 och den beräknas vara klar 15 mars 2011.Gossipcop skriver:


Skådespelarna kommer att anlända i oktober för repetiton, hår och make-up osv " inspelningarna börjar i november, "och detta har alltid varit planen."

Det kan finnas en viss förvirring, eftersom skådespelarna har sagt i intervjuer att de börjar i oktober, berättar våran insider. "förberedelserna för skådespelarna startar i oktober, (men) framställningen har alltid varit planerad till November."


Artikeln översatt utav Hanna. Kopierar du ge tydligt cred till Kristen S.

Källa

Skrivet av: Hanna

Vem bar den bäst?


customer survey

Bildkälla 1
Bildkälla 2

Skrivet av: Jossan
Bild redigerad av: Jossan - Vid användning länka till kristens.se

Nya bilder på Kristen och Robert från On the road-inspelningen

Nu har det äntligen börjat komma ut bilder på Kristen från On the road inspelningarna. Rob är också med på bilderna. Det har ryktas att hela veckan att han har varit i Montreal. Och nu har vi fått bildbevis att han är där.   

   

  


Tack Nikolina för tipset!

Bildkälla


Skrivet av: Hanna & Jossan

Dagens Kristen-bild 130810

På en visning utav Welcome to the RileysLos Angeles Film Festival den 25 juni 2010.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Classic Rock Roll Of Honour Awards The Runaways är nominerad som årets DVD/film på Classic Rock Roll Of Honour Awards som hålls av Alice Cooper den 10 november på Londons Roundhouse venue.

DVD/Film of the Year nominations include 'The Runaways' - featuring Twilight's Kristen Stewart and Dakota Fanning.

Se hela listan här.

Skrivet av: Jossan

Köp The Runaways

Nu går det att boka The Runaways på även Cdon och Discshop. Och det verkar som releasedatumet stämde också, den 6 oktober 2010.

Första bilden på Kristen som Marylou Moriarty

Äntligen har det kommit ut ett kort på Kristen som Marylou Moriarty!


Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Lite information om dagens inspelning

En statist på On the Road berättade det här om dagens inspelnining:
I know that Kristen and Garrett are going to be there, and around 40 other dancers. And I know that it's a party scene in the lates 40's. It takes two days to shoot a 4 minutes scene.

Hon skulle berätta mer när hon var klar, det här var då innan det började filmas för dagen.Källa 1
Källa 2

Skrivet av: Jossan

Mer från Christina Ricci


Tidigare idag så skrev vi om att Christina Ricci hade skvallrat lite om Kristen (här). Tja, här kommer lite till:

One lucky girl who gets to experience Rob's smooches on a pretty regular basis is Kristen Stewart. As we told you, Kristen traveled to Budapest after her birthday to be with Rob during filming.
"Yeah she visited," Christina said. "I love her, she is totally sweet. And he is great!"


Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Eclipse på DVD 1 november?Enligt den här sidan så kommer The Twilight Saga: Eclipse att komma på DVD den 1 november (inringat på bilden). I för dig är det en amerikansk sida så releasedatumet kan bli annorlunda i Sverige.

Källa

Skrivet av: Jossan

Analysering utav Kristens handstil

Experter i Mumbai i Indien har analyserat Kristens handstil. Det är helt otroligt vad de kan få ut av ett litet meddelande och en signatur! Det här är riktigt intressant att läsa och jag tror att det mesta faktiskt stämmer också. Verkligen läsvärt!1) Bella Swan is clumsy, vulnerable and feeble: But Kristen is not. She is a strong woman who likes to speak her mind. Notice the large size of her signature in small note she wrote to a fan. It shows that she has an above-average public self-image and therefore it is very tough to push her around.

2) Bella is soft-spoken and sweet: Kristen is like that, but she is also as sarcastic as Robert Pattinson (see the sharp ending of her t-bar). Probably she won’t put up with his caustic remarks. She will fight back in the same way because she is equally sarcastic, which is reflected by the sharp ending of the t-bar in her signature. The actors’ signatures show they have all the ingredients necessary to ensure that the arguments between them are spicy and worthy of eavesdropping.

3) Bella is a good talker: So is Kristen. Notice the figure 8 in her signature. The smooth flow of the stroke is indicative of the actress’s capacity to weave words in a magical way. I don’t know much about her private life, but don’t be surprised if you get to know that she likes to write. Because such figure 8 is usually found in the handwriting of writers and authors.

4) Bella does not like to be told what to do: Kristen doesn’t like that either. In the small note she has written to her fan, notice that she has inserted capital letters in the middle: “For” & “Best”. Clearly, she is breaking the rules of grammar. In behavior, this violation of rule will be reflected in her tendency to ward off everything that comes as a suggestion.

5) Bella is confident and fearless: Kristen is strong. But she does not feel confident. See the low placement of the t-bar in her signature. She usually indulges in extreme self-criticism and does not forgive herself quickly.  She hardly allows herself any room for her own mistakes.

 

Källa

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-Bild 120810

Från Interview i November 2007.Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Luanne Henderson

Marylou Moriarty som Kristen porträtterar i On the Road är baserad på Luanne Henderson. Ser ni någon likhet?

 


Bildkälla 1
Bildkälla 2

Skrivet av: Jossan

Christina Ricci pratar om Kristen

Christina Ricci var Roberts motspelerska i Bel Ami.

Källor: ett, två, tre
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Hjälp! Coppermine Photo Gallery

Jag har försökt säkert 100 gånger nu. Men jag förstår verkligen inte hur man gör för att ladda ner, och fixa i Coppermine Photo Gallery. Är det någon som är duktig och vet hur man gör? I så fall får man gärna kontakta mig på kristenstewartbloggen@live.se. I så fall kan vi få ett eget fotogalleri på Kristen S!Skrivet av: Jossan

Tom Sturridge har en roll i On the Road

Skådespelaren Tom Sturridge, Robert Pattinsons bästa vän, är med på fanbilderna som kom ut här om dagen (till vänster). Det gick rykten om varför han var i Montreal med Kristen. Men nu har Gossip Cop bekräftat att även Tom har en roll On the Road. Det har inte läckt ut vilken roll han spelar men det ryktas om Carlo Marx. Om det är sant så kommer han att dela några scener med Kstew!Earlier this week, photos emerged of Kristen Stewart hanging out with Robert Pattinson's close pal Tom Sturridge in Montreal, where she's filming On The Road. The shots sparked speculation that Sturridge might also be in the Jack Kerouac adaptation.
Gossip Cop can confirm exclusively that Sturridge has indeed been cast in the movie.
"He is filming in Canada at the moment for On The Road," a rep for the actor tells us.
As Gossip Cop reported back in May, Stewart will star in the film alongside Garrett Hedlund and Sam Riley.


Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Jackson Rathbone on Bellas förändring bland annat

Breaking Dawn spoilers!

But that doesn't mean he's dreading getting back to work on Breaking Dawn, thanks to Kristen Stewart:
"I can't wait, it's always a reunion" Jackson told us about gearing up for back-to-back filming of the next two movies, even though he said he had "no clue" when production starts except sometime this fall.

"I'm really looking forward to seeing Bella's transformation, that's one of the things that has been building up for a while," Rathbone dished, all cute all scruffy.

"I'm excited to see how Kristen Stewart really works with that. That's going to be fun, she's an incredible actress and, I know this is a pun, but she's chomping at the bit in order to play that transition."

And we know fans are chomping at the bit for that feathers-flying Robsten sex scene.
"I think it's going to have to be PG-13, I don't know how they're going to keep it PG. [Screenwriter] Melissa Rosenberg herself has told us there is going to be sex in this movie. I can't wait. It's in the books and I mean they're married, they gotta consummate that relationship," J.R. laughed.
Källa

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 110810

Presskonferens i Berlin, Tyskland den 18 juni.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

OTR filmas i Gatineau

On the Road kommer att filmas lite grann i Gatineau, som ligger ungefär 3 timmar från Montreal där inspelningen hålls till just nu. Något nytt jag fick reda på utifrån den här artikeln är att budgeten för filmen är 25 miljoner dollar (nästan 180 miljoner SEK).

Läs artikeln under bilden.The film adaptation of the work flagship Jack Kerouac, On The Road, will move in Gatineau's streets soon.

The film, currently filming in Montreal, is featuring Viggo Mortensen (The Lord of the Rings, The Road), Kristen Stewart (Twilight), Amy Adams (Enchanted, Julie & Julia) and Kirsten Dunst (Spider-Man). British Sam Riley (Law & Order ") which embodies the alter egos of Kerouac, Sal Paradise, while Garrett Hedlund (Four Brothers, Tron Legacy) lent his features to his traveling companion Neal Cassady and mentor, also known as Dean Moriarty.

Around a hundred actors - including some of main cast - and technicians will be visiting for three days and three nights in the region for the purpose of the feature film directed by Brazilian Walter Salles (The Motorcycle Diaries). Some streets of Old Hull will be blocked to facilitate filming in the area. Between 20 and 30 local people will also be hired to complete the crew.

Largely autobiographical, written from a single jet in three weeks in a spontaneous prose in April 1951 - we discovered that Kerouac had written a draft in French, his native language, beforehand - and published in 1957, On The Road is considered an iconic novel of the "Beat Generation". The work reports of wandering and the initial quest for a new lifestyle Kerouac on American roads, he has crisscrossed New York to San Francisco to Chicago and Louisiana, along with Cassady.

In front of Salles camera, Viggo Mortensen will be playing Old Bull Lee (William S. Burroughs who is), Amy Adams, Jane, Old Bull Lee's wife, Kristen Stewart, Mary Lou (LuAnne Henderson, Cassady's first wife) and Kirsten Dunst, Camille (Carolyn, the mistress and then Cassady's second wife).

Francis Ford Coppola, who bought the rights to adapt the novel about 30 years ago, is co-producing On The Road. The movie, a coproduction between France, Quebec, England and Brazil, has a budget of $ 25 million. After Quebec, filming will continue in the United States and Mexico.


Källa
Översättning: Källa

Skrivet av: Jossan

Ny intervju med Kristen för Star Magazine (Frankrike)Hello Kristen, you're different to others hollywood's actress you can see on the red carpet, what do you thing about that?

I don't know what you mean by "different", Maybe because i'm not confortable in heigh hills and dress in front of thousand of people screaming your name.
I don't really love crowded paces. It can be become quickly scaring and overwhelming, so i'm not the most glamorous person in those situation. It's hard to give agenuine smile when you're petrified, overwhemed by the crowd. It's that's the difference you're talking about?

yes but also the fact that you're a natural woman

I'm not the only one to be natural. It's just that i'm put in the front side because of twiligh,So people bend over my case. I'm going to take this as a compliment. I just try to be honnest.My success, i live it as something to proud of, something that makes me happy. I'm thankfull for the public's recognisation. So i'm at peace. It's also that i'm confourtable whith who i'm, what i say, what how i feel.I don't pretend to be prefect,I don't want people to think that i'm.I want people to see me as i'm.
 
Do you have the feeling that you're getting used to dressing up and read carpet events.You seem more and more feminine more has the ease in your dresses

I'm not going to lie and say you get used to it after a while.We tarvel all over the world.Iwas barely 18 when first twilight hit theater, now i'm 20. I assume my feminity more than i used to. Now i know what creator, what dress i need.I'm more at ease with my dressses choice now.It's now more than weird piece of fabric in which i feel like a drag queen or an Alien. I'm starting to have fun with it ( laugh)

with rob you won a MTV award for best kiss, would have you love it if it was with Dakota instead?

Oh yes. I would have been really proud to win it with Dakota.I think i would have done the same thing the "almost kiss" and go " and what else?" It would have been funny.

klicka här för att läsa mer!

Källa

Skrivet av: Hanna

Elizabetta Canalis pratar om Kristen och Robert


Does the envy scare you?
Sometimes yes. Look at Robert Pattinson from Twiligth. He publicly condemned the libellous blogs phenomenon. He's the idol of the teenagers and when everybody understood he's in a relationship with Kristen Stewart, she even got death threats. Pattinson defended her. She won the boy everybody wants over: does she really deserve to be threaten?


Elizabetta är George Clooneys flickvän.

Källa

Skrivet av: Jossan

Kellan Lutz om hur det är att spela in med Kristen & Rob

Tell me what it’s like on set with Robert Pattinson and Kristen Stewart.
Really fun, we have so many inside jokes now and again we don’t get sick of each other because these movies are only three to four months of shooting and then we’re off doing our own thing. And then we get excited to come back and it’s like a great family reunion. I can’t wait. I really can’t wait. I don’t think many actors who are part of trilogies or sagas can say that and really can’t wait to get back to the cast again. Share stories and make more memories.
Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Charles Trippy är Team Kristen

Charles Tippy är en YouTube-kändis som bland annat var nominerad på årets Teen Choice Awards.
Vid 2:44.Skrivet av: Jossan

Vem bar den bäst? Isabel vs. Kristen vs. Megan

Vem bar kjolen bäst?
Modellen Isabel Marant, Kristen Stewart eller Megan Fox?


customer survey

Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Bild redigerad av: Jossan - Vid användning länka till kristens.se

Letar inspelningsplatser i Rio

Ordförande för Rio Filme twittrade förut om att det förhandlades om att en del av Breaking Dawn skulle få filmas i Rio. (Läs här.) Nu verkar det ha gått igenom om producenterna ska åka och leta platser nu i augusti.

Talks about "Breaking Dawn" continues. Producers coming to Rio i August to see possible locations. We're working!Källa
Översättning: Källa

Skrivet av: Jossan

Vampire Diaries casten om Twilight

Kristens namn nämns! Vid 1:50.Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 100810

Kristen anländer till Sundance den 23 januari 2010.Tack till Sara för rättelsen om datumet!

Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Nya fanfoton på Kristen från Montreal

Änligen har det kommit kort på Kristen från Montreal! Med på korten är även Garrett Hedlund och Tom Sturridge.
Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Teen Choice Awards 2010 frågor och svar

Det är några som har frågat om vi vet om Kristen har gjort ett tack tal till Teen Choice Awards och jag tror att den chansen är ganska stor men vi vet inte. Själva galan ägde rum natten till idag. Galan har inte direktsänds men man kommer kunna se den på TCA-sajten. På tisdag den 10 aug kl 05.00 (svensk tid) Kommer man kunna att se galan här.

Skrivet av: Hanna

Dagens Kristen-Bild 090810

Från InStyle i december 2008.Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Vad kristen vann på Teen choice awards 2010

Här är en lista på vilka priser kristen vann på Teen choice awards 2010! Kristen kunde tyvärr inte medverka på Teen choice awards iår på grund av inspelningarna av on the road till er som inte visste.
Här är nomineringarna som kristen vann:

Choice Movie: Liplock
Robert Pattinson and Kristen Stewart, “The Twilight Saga: New Moon”

Choice Movie: Chemistry
Kristen Stewart and Robert Pattinson, “The Twilight Saga: New Moon”

Choice Movie: Fantasy
“The Twilight Saga: New Moon”

Choice Movie Actress: Fantasy
Kristen Stewart, “The Twilight Saga: New Moon”

Choice Summer Movie
“The Twilight Saga: Eclipse”

Choice Summer Movie Star: Female
Kristen Stewart, “The Twilight Saga: Eclipse”

Most Fanatic Fans
“Twilight” Cast

Källa

Skrivet av: Hanna

En tjej twittra om Kristen

En tjej som har sett Kristen och Garret Hedlund i Montreal.Källa

Skrivet av: Hanna

Dagens Fråga

Vet ni villken skostorlek Kristen har?

Kristen har skostorlek 7 - 7,5 vilket blir 37,5 - 38.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

60 sekunder med KristenDet har kommit ut en ny/gammal video från när Kristen promotion eclipse.

Skrivet av: Hanna

Dagens Kristen-bild 080810

Porträtt från Sundance Film Festival 2008.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Bilar och skyltar från On the Road

Ännu fler bilder på bilar och skyltar från inspelningen av On the Road. Vi vill ju ha bilder på Kristen som Marylou!
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

On the Road - möjligen i svartvitt

Regissören till On the Road, Walter Salles, har sagt att för att en version av filmen ska bli korrekt behöver den spelas in i svartvitt. Detta uttalande fick högljudda applåder när Salles berättade om det. Det här var när filmen var i förproduktion och mer info om ifall det blir i färg eller inte har vi inte fått.

Tycker du att filmen bör vara svartvit?
Jag gissar på att man kanske tycker det om man har läst boken, för att få "den rätta känslan". Personligen vill jag inte ha filmen i svartvit, men jag har heller inte läst boken.Källa

Skrivet av: Jossan

Tyron Rubin Film show ger info om OTR

Tyron Runbin Film Show ger en grundlig och bra genomgång om vad On the Road handlar om och vem som spelar vem.Skrivet av: Jossan

Fler bilder från On the Road inspelningen

Bara tråkiga bilder på skyltar och inspelningsplatsen, men i alla fall någonting. Det har filmats inne i huset, men även uppe på det. Tydligen är det San Fransisco scenerna som spelas in där.  

  

  

   


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Jenn Proske från "Vampire Sucks" om KstewYour character, Becca Crane, is eerily similar to Kristen Stewart's, Bella Swan. Did you intend to do that?

I didn't want it to be an imitation of Kristen [Stewart]. I worked with the directors to find a balance [between] my own self as an actor and Kristen's mannerisms and vocal patterns so that it was recognizable.


Källa

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen- bild 070810

Från Jimmy Kimmel Live i November 2009.Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Favorit i repris: Rob, Kristen och Taylor gör musik tillsammansDet är ganska dött med nyheter idag. Så det får bli en favorit i repris.

Skrivet av: Hanna

Vem var snyggast på MTV Movie Awards 2010?

Vem var snyggast på MTV Movie Awards av Twilight casten 2010? 1: Julia Jones
2: Elizabeth Reaser
3: Kristen Stewart
4: Nikki Reed
5: Anna Kendrick

Skrivet av: Hanna

Dagens kristen-bild 060810

Bilden ärifrån ELLE i Oktober 2006.Tack Faye för att du valde den här underbara bilden!
Besök hennes blogg fayesan.

Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Rösta på Kristen som Most Beautiful

Portrait Magazine har en poll där man ska rösta fram de 20 vackraste kändisarna.
RÖSTA PÅ KRISTEN HÄR


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Bilder från inspelningsplatsen av "On the Road"

Kristen är i Montreal just nu för filminspelning av filmen On the Road. I byggnaden på bilderna spenderade Kristen hela natten med filmning. Har inte kommit bilder på någon från casten än, tyvärr. Men här kommer det som finns: bilder på inspelningsplatsen och några OTR-skyltar.  

   

 


Bild/källa

Skrivet av: Jossan

Matt Morris hyllar Kristen

Det har varit ett fartfyllt år för Matt Morris. I januari, kom hans debutalbum, "When Everything Breaks Open", ut på Tennman Records. Samma månad var han en av artisterna - som sjöng ett minnesvärt återgivande av Leonard Cohens "Hallelujah" tillsammans med Justin Timberlake - på "Hope for Haiti telethon". I juni, gick han med Ingrid Michaelson på vägen, och hans senaste projekt invovlerade att filma hans första musikvideo, "Live Forever". På vägen, har han sett många nya ansikten som dykt upp på hans shower; på en av hans uppsättningar i mars, såg han till och med Twilightstjärnan Kristen Stewart.

"Hon var där för min senaste song, 'Live Forever', vilket är en passande sång för någon som är med i en vampyrfilm," sa Morris till PopEater när han nyligen besökte vårat New York kontor.

Denverboende, Colorado-baserade, singer-songwritern, vars namn du kan känna igen från hans barnaår på Mickey Mouse Club från det tidigare 90-talet, sa att han gillar Twilight serien, men att hans bio-upplevelse för Eclipse var lite oroande.

"Vi gick tidigt, precis efter filmen kommit ut, så vi var där för, vad kallas det, Team Jacob och team Edward? De var där i publiken. Jag vet inte om nu upplevt det förut men, ni vet, Jacob kommer ut, eller hur, och de främre sex raderna avbryter och skriker," sa Morris, skrattande. "And sen hör du folk på andra sidan börja 'Nej, Edward!' Ett tonårigt kaos.

Den berättelsen gav frågan vems team Morris är på, men han gick i förväg och tog inte någon utav de vanliga sidorna för att försvara filmens kvinnliga huvudroll.

"Jag tror att den personen som jag gick och var mest uppspelt över var Kristen Stewart," avslöjade han. "Jag har alltid tyckt att hon varit riktigt underbar och har en sorts konsekvent liten flörtig grej som gör. Hon hade några stunder i filmen där jag tyckte att hon levererade en sådan... hon fångar blicken. Det var som om, det är därför hon är en filmstjärna. Det här är varför hon är brilliant, för jag kan inte sluta titta på henne." [...]Artikeln översatt utav Jossan. Kopierar du ge tydligen cred till Kristen S.

Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

En del av Breaking Dawn kanske filmas i Rio

Ordförande för Rio Filme twittrade nyss det här. Översättning:
Attention fans of Twilight: The negotiations for five days of filming for Breaking Dawn in Rio are advancing. But not yet closed.Översättning: Källa
Källa

Skrivet av: Jossan

Designern Kim Bowen pratar om KristenKim Bowen
är en kläddesigner som jobbade med att bestämma kläder till filmen Welcome to the Rileys. The Black-Lot intervjuade henne och hon pratade mycket om Kristen.

Här är ett utdrag:

Getting the perfect look for Stewart’s character of Mallory:

"Kristen Stewart was a challenge because she is really, really elegant. She is one of the most naturally elegant people I have ever encountered. She just had a natural thing about her body, the way she is shaped and the way she moves. She is an extremely gifted actress and I don’t know if that is part of what lends her as such an expert interpretation of clothes."

"We went through three different paths to get her wardrobe right. The first time it was a stylist's dream, she looked amazing. A modern version of Jodie Foster in "Taxi Driver," she just looked amazing. We then realized it was wrong, she looked too good. We wanted to have her look more fragile."

"In the end, we had to really strip it down. She ended up wearing large over-size clothes, hiding herself. You only get to really see her fully in her stripper outfits, very crude - what a young girl would think sexy looks like."


Läs allt här.

Källa

Skrivet av: Jossan

Amy Adams och Viggo Mortensen i On the Road

Skådespelarna Amy Adams och Viggo Mortensen kommer också att medverka i On the Road har vi fått reda på nu. Läs en kort artikel om detta under bilderna.

 

EXCLUSIVE: Francis Ford Coppola has been working for 30 years to turn Jack Kerouac's seminal Beat Generation novel On the Road into a movie. It is starting to look like it was worth the wait. Amy Adams and Viggo Mortensen are joining the Walter Salles-directed adaptation that will begin this month, I'm told. She will play Jane, the emotionally damaged junkie mother of two children and the wife of Old Bull Lee. Mortensen is going to play Lee. Kirsten Dunst, Kristen Stewart, Sam Riley and Tron: Legacy's Garrett Hedlund are also set for the pic. Script's by Jose Rivera, who teamed with Salles on The Motorcycle Diaries. Coppola and Rebecca Yeldham are producing. The film began production today.

Adams, who next stars opposite Mark Wahlberg and Christian Bale in the David O. Russell-directed The Fighter, will follow On The Road by treading on more hallowed 60s ground. She's attached to play songstress Janis Joplin in a film to be directed by City Of God helmer Fernando Mierelles that could happen next year. Mortensen just wrapped the role of Sigmund Freud in the David Cronenberg-directed A Dangerous Method.


Källa
Bildkälla 1
Bildkälla 2

Skrivet av: Jossan

Bestäm Dagens Kristen-bild till fredag 6/8!

Har du en bild som du tycker skulle passa perfekt att ha som Dagens Kristen-bild och som vi aldrig lagt upp tidigare? Länka till den i en kommentar så kan den bli det imorgon. Den vars bild vi väljer att använda kommer att få en länk till sin blogg om man skriver den efter "Hemsida/Blogg:" då man kommenterar. (Man måste dock inte ha en blogg för att skicka in en bild.)

Länka på Tinypic, din blogg eller direkt från hemsidan där du hittade bilden.

Det här är bara en liten kul grej eftersom det är så nyhetsdött just nu. ;)


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Tila Tequila har en crush på Kristen

Vid underfär 1:42.Skrivet av: Jossan

Ny Entertainment Weekly bild

Det har kommit en ny Entertainment Weekly bild på Kristen och Taylor.

Uppdaterat: Nu otaggad.


Bildkälla

Skrivet av: Hanna
Uppdaterat av: Jossan

Filmtips: Twilight

På fredag klockan 20:00 och även natten fre - lör 04:00 visas TwilightTV1000. De flesta har ju sett filmen men jag måste säga att det är en annan grej att se den på TV än att se den på DVD, så om man har TV1000 kan man ju passa på.Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Guide på Kristens fläta

Klicka för större storelk. Här är en guide från en skvaller/modetiding hur man gör Kristens inbakade fläta hon hade på Cinema Society's Eclipse visning i New York.Resten av tidningen där Kristen är med kan ni se här. Tänk på att inte tro allt som står eftersom det som sagt är en skvallertidning.
    

Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen- bild 050810

Från Nylon i Maj 2006.Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Nyheter om On the Road

Radio med Marie Guinette Guay där hon pratar om On the Road. Man kan lyssna här, men det är på franska.

De viktigaste bitarna:
• Några scener kommer att filmas i Argentina. (Om det är scener med Kristen är oklart.)
• Engelska är huvudspråket, men några scener kommer att filmas på franska.
• Walter Salles regisserar en dokumentär som heter "In Search of On the Road".
• Filminspelningen kommer att avslutas i december.

Ni kan läsa hela intervjun översatt till engelska här.
(Säg till om länken inte fungerar, är inte säker på om man behöver vara medlem eller inte.)

 

Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

4 nya Entertainment Weekly bilder  


De andra bilderna som kommit ut finns här.

Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Favorit i repris: MMA 2009

Det här kan man ju se om och om igen. På MTV Movie Awards 2009 då hon tappar sitt pris.Skrivet av: Jossan

Favoritfilm med Kristen?

Vilken är eran favoritfilm med Kristen? Förklara varför och vad är det som gör den så bra?Orginalbild: bildkälla

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 040810

Entertainment Weeklys porträtt från Comic Con förra året.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Get the Look från Glamour Magazine

Glamour Magazine har skrivit en detaljerad guide till hur du återskapar Kristens look.

She’s not your typical polished Hollywood starlet, and yet no gal has bagged more column inches than K-Stew of late. We just love her natural quirkiness and youthful, edgy approach to the red carpet. Here’s how to recreate Kristen’s latest day and night looks and maybe, just maybe, bag yourself an R-Patz in the process!

Day: Kristen’s day look is all about flawless, fresh-faced, natural beauty and less about makeup.


Läs vidare här.Källa

Skrivet av: Jossan

Inget TCA för Kristen

Gossip Cop har nu meddelat att det inte blir Teen Choice Awards för Kristen. Riktigt synd! Men om hon vinner, så kommer hon kanske ha spelat in en vinnarvideo så fortsätt att rösta ändå! Länk finns i menyn till höger under Aktuellt.

There has been much speculation about whether Kristen Stewart will be joining Robert Pattinson at Fox’s Teen Choice Awards on August 9, which is being co-hosted by Katy Perry and the “Glee” guys.
Gossip Cop inquired, and we finally have the answer...
Stewart will NOT be at the Teen Choices Awards.
A rep for the actress says, “She is away shooting On The Road.”
Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Breaking Dawn 2 premiär den 16 november 2012!

Det här twittrades nyss på Summits officiella Twitter! Breaking Dawn del 2 kommer att ha premiär den 16 november 2012.
Och även på Facebook har man fått meddelandet.Vad tycker ni om det här? Är det för lång tid? Med tanke på att det bara är ett år efter del ett tycker jag att det verkar väldigt logiskt och som lagom lång tid. Då har man något att se fram emot. Och så vill man ju inte att det ska ta slut!

Källa

Skrivet av: Jossan

Dagens Fråga

Röker Kristen regelbundet eller "feströker" hon bara?

Hon röker regelbundet. Hon har blivit fångad på bild ett flertal gånger med en cigarett i handen och bär för det mesta med sig ett cigarettpaket.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

En av de högst betalade skådespelerskorna

Kristen Stewart är med på Forbes lista på det senaste årets högst betalade skådespelerskor. Med 12 miljoner dollar intjänat (ungefär 86 miljoner kronor) hamnar hon på plats nummer 10. Uträkningen är mellan juni 2009 och juni 2010.

Så här skriver Forbes:
The 20-year-old Stewart is recognizable to teens around the world as Bella, the human caught between a vampire and a werewolf in the Twilight series. The movies have so far earned $1.6 billion at the box office and made Stewart a star. She stretched her wings this year with the rock biopic The Runaways, playing Joan Jett.Källa 1
Källa 2
Källa 3
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Max Thieriot pratar om Kristen

Max Thieriot spelade i Catch that Kid från 2004. Han och Kristen har fortfarande kontakt med varandra sedan dess och han pratade om henne i en intervju nyligen. Läs det han sa om henne under bilden.On keeping up with Catch That Kid co-star Kristen Stewart:
"She was one of the first people I met going into acting, so we have stayed good friends over the years... to be honest I don't really watch the Twilight stuff. However, I am always a fan of her work. I think she is an extremely talented actress, plus we are pretty close, so I always support her."

On learning from co-stars:
"Liam [Neeson] and Billy [Bob Thornton] have really taught me a lot and were extremely helpful with decisions in scenes. They also took time to talk to me many times one on one if I asked for help, advice etc. Kristen Stewart has been a huge help to me also. She has always given me advice."


Källa

Skrivet av: Jossan

Första bilderna från "On the Road"

Tyvärr inga bilder på Kristen som Marylou än. Och det är inte säkert att det blir några heller.

 


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Ruth

Kristens publicist heter Ruth och är med henne på de flesta event och liknande.   

   


Bildkälla 1
Bildkälla 2

Skrivet av: Jossan

Kristen medverka på Teen Choice Awards?

Hur säkert det här är vet vi inte, eftersom Kristen som sagt började inspelningen av On the Road igår och och ska göra det 6 veckor framåt. Hur som helst, enligt den här reklamen ska hon medverka under galan. Dock har inte Teen Choice Awards bekräftat det som med andra som ska dit. Vi återkommer om vi får reda på mer!Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen- bild 030810

Kristen och Robert Entertainment Weekly i Juli 2008.Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Varför gillar du Kristen?

Vi på Kristen S har fått skriva och förklara flera gånger varför vi gillar Kristen. Nu är vi nyfikna på er, så det är eran tur den här gången. Förklara varför gillar du Kristen så mycket!Skrivet av: Jossan

Utvärdering - Svar

Tack så mycket för alla kommentarer om vad vi kan förbättra. Det uppskattas!

Bjuda in läsarna mer
Det här är självklart något vi ska försöka göra mer! Vi har ju "Dagens Fråga" då och då. Ibland har vi "Vem bar den bäst" osv. Men vi kan nog fixa lite mer sådant. Så som att vi ställer frågor till er. Jag har lite idéer på lager.

Tävlingar
Absolut något vi vill ha mer av vi också, men problemet är att vi inte har något att tävla ut. Vi får se, det kanske blir mer i framtiden!

MiniStew
Skriva mer om vad Kristen gjorde för några år sedan. Ska vi nog kunna fixa.

Headers
Jag gör våra headers i Photoshop Elements 7.0, samma sak med nästan alla andra bilder i designen.

Filmer i Sverige
Hur man får tag på Kristens filmer i Sverige. Det här är något jag kan tänka mig att vi lägger in på Filmsidan. Men vi behöver hjälp av våra läsare då genom att ni mailar in vart det finns. Vi vet en del, men inte allt.


Skrivet av: Jossan

Sminka dig som Kristen

Bella TV har intervjuat Kristens make-up artist Beau Nelson igen och han beskriver hur han gjorde med Kristens smink till premiärer, talkshows och mer. Det har kommit ut tre nya.Klicka här för att se dom andra videorna!

. Video 2
. Video 3

Skrivet av: Hanna

On the Road på Cannes Filmfestival

On the Road är en av 8 filmer som spelas in i augusti som planeras att ha premiär på Cannes Film Festival i maj.

This August, we've got a good grouping of titles that are positioning themselves for a Cannes release next May.

On the Road
Director: Walter Salles
Screenwriter: Jose Rivera
Producers: Charles Gillibert, Nathanaël Karmitz, Jerry Leider, Walter Salles and Rebecca Yeldham
Cast: Kristen Stewart, Garrett Hedlund and Kirsten Dunst
Filming in Mexico
Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Dagens Fråga

Det stod någonstans att Kristen ska vara med i en film som heter "An American Girl". Ska hon det?

Utifrån en intervju verkar det som om filmen är på G, men att det inte riktigt är klart ännu hur det blir. Men om det blir en film så kommer Kristen att spela huvudrollen i den.Intervjun: källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan

En recension av Welcome To The Rileys

Här är en recension på Welcome To The Rileys av Thomas Caldwell för Melbourne Film Festivalen.I went to see Welcome to the Rileys mainly because of James Gandolfini and he certainly gives a fine performance as a man who is still coming to terms with the death of his teenage daughter. He befriends and takes is upon himself to look after an underage stripper played by Kristen Stewart, in a role even grittier than the one she played in The Runaways. When Melissa Leo’s character enters the narrative more substantially, the film gets even more interesting as it explores the situation of a middle-class America couple wanting to ‘save’ an underprivileged teenager. Welcome to the Rileys has some similarities to The Blind Side, as both films explore a similar scenario, but Welcome to the Rileys is more complex, less conservative, less offensive and an overall far superior film.

Källa

Skrivet av: Hanna

Dagens Kristen- bild 020810

Från Sundance Film Festival - "Adventureland" Premiären 2009.Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Ny/gammal bild från mars

Kristens med sina kompisar Suzie och Lindsey i mars i år.


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Två nya bilder på Max/Jella

Kristens katt som hon har pratat om i flera intervjuer. Han heter egentligen Max, men kallas för Jella.
Bildkälla 1
Bildkälla 2

Skrivet av: Jossan

Style by Kristen: MTV "Spoilers" Twilight premiär

Klänning från Nelly.com
Pris: 249:-
Märke: Jeane Blush
Modell: Cicki Dress Leopard


Skor från Have2have.se
Pris: 498:- (REA 299:-)
Modell: Skor med slingback


Klocka från Ur & Penn
Pris: 298:- (REA 150:-)
Märke: Regal


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Utvärdering av Kristen S #2

Den andra utvärderingen av Kristen S. Nu har du alltså din chans att påverka!

Skriv en kommentar och berätta vad du tycker är bra eller vad som kan förbättras. Vad kan vi gärna ha mer av? Eller mindre. Och så vidare... Ni förstår hur vi menar.

Har ni någon fråga om hemsidan är det okej att ställa den också. Som tex i vilket program vi har gjort våra headers, vart bilderna är ifrån eller varför det visas olika hela tiden.

Så bara att sätta igång med responsen. Jag skriver ett inlägg senare där jag samlat ihop era önskemål osv och förklarar hur det blir. ;)Om någon är intresserad så finns den första utvärderingen här. Det var i februari när jag just flyttat över sidan från Bloggplatsen till Blogg Esse och var nyfiken på vad ni tyckte om förändringen.

Bildkälla till orginalbilden

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 010810

Från itailenska Vouge 2007.Bildkälla

Skrivet av: Jossan

På Oshega Musikfestival

Det verkar som om Kristen är på Oshega, som är en musikfestival som hålls i Montreal varje år. Uppenbarligen såg hon då bandet Arcade Fire spelade.Imorgon börjar inspelningen utav On the Road i Montreal, så det är därför Kris är där. Hon har dock befunnit sig på plats ganska länge med träning och förberedelser inför inspelningen.

Källa

Skrivet av: Jossan

HQ bilder från "Fierce People"

Har kommit ut över 120 HQ stills från filmen Fierce People. Alla hittas här.Klicka för större storlek.

   


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Tältscenen i Eclipse

"And let's face it, I am hotter than you."Skrivet av: Jossan

Ny månad: Augusti

Ny månad nu, och ni vet vad det betyder: ny månadens film och omröstning. Månadens film är Speak. En av de filmer som Kristen verkligen fått många lovord för. I månadens omröstning undrar vi hur många av Kristens filmer ni sett.

Nu har det vart extremt dött i några veckor men den andra augusti börjar äntligen On the Road att spelas in. Vi hoppas på lite bilder från inspelningen så att det blir mer up-to-date uppdatering och nya bilder.

UPPDATERAT: Tänkte bara meddela att jag har gjort några små ändringar i menyn igen. Detaljer är det viktigaste och vi vill självklart att sidan ska vara så snygg som möjligt. Uppdatera sidan genom att trycka på F5.

Skrivet av: Jossan
© 2011 | Kristen S | kristens.se | kristenstewart.bloggplatsen.se | Blogg Esse [blogg.se] | Online just nu []
Snabbnavigering | Info | Affiliate | FAQ | Till toppen